Próbowałem przejechać z nowymi eventami ale zaraz po wyjeździe z OW - w Czekanowie kolejno towarowy pośpieszny, wreszcie mój pociąg (towarowy 18:45 z OW) znalazły się na jednym torze. Możliwe że zrobiłem coś nie tak, będę próbować dalej.
Update: sytuacja się powtarza, towarowy 72164 stoi na głównym torze w Czekanowie, a daleko przed tą stacją stoi pośpieszny 16103 (wygląda na wykolejony pierwszym wózkiem lokomotywy ale teraz nie mogę stwierdzić czy to nie próba ręcznego ruszenia nie była przyczyną). A i jeszcze jedno: wcześniej 16103 jechał po torze prawym. OIDP wcześniej było tak że pomiędzy Czekanowem a Nowymi Skalmierzycami był ruch tylko po jednym torze
W sensie, że towar stał na torze głównym, a jak Ty podjechałeś, to oboje dostaliście S2 (na tym samym torze)? Spróbuj podmienić ten plik ->
https://eu07.pl/svn/kaliska/scenery/kaliska/tory.scm (mam wrażenie, że masz stare nawiązania do inc-ów rozjazdowych, ale nowe eventy).
P.S. Jak zmieniasz składy, to pisz nazwami lokomotyw (np. ep07-1024'21) a nie numerami pociągów - w logu są tylko nazwy pojazdów i ciężko odnaleźć który to jest 72164, 16103, etc. ;)
Okazało się że za Sieradzem Cegielski zderzył się czołowo z towarowym z kontenerami - pierwszy raz zdarzyło mi się widzieć aby znalazły się na jednym torze. Aha, jeszcze jedno. Dekoracyjny towarowy na samym początku symulacji, jadący w kierunku Poznania uległ rozerwaniu (już na torach prowadzących donikąd). Pliki w załączniku.
Aha, tabor był modyfikowany na nowszy (znów: nie mam pojęcia czy to ma znaczenie - jak dotąd z reguły nie miało)
jw.