Ja bym tak tego nie radykalizował i zrobił lekki margines czasów, kiedy SU45 przewozów regionalnych śmigały jeszcze na osobówkach. Na pewno zastąpiłbym wagony na osobowych bohunami/wagonami PR z logotypem Przewozów Regionalnych. Te ickowe jeżdzące teraz na osobówkach totalnie nie pasują. Mamy 3 SU45 PR-ów, SM42 też się ostatnio pojawiły, SU42, na pośpiechy można dać symulację wynajmu lokomotyw od Cargo (tak jak miało to miejsce na Lubelszczyźnie i Podkarpaciu) w postaci SU46 i SU45 (245 cargowska maszyna).
Co do towarowych to Rumuny jeszcze 2-3 lata temu to był dość powszechny widok, jest ich trochę z tamtego okresu, można dać na towary. Są SU46, są ST45, cargowskie stonki. Jeśli chodzi o prywaciarzy też tego trochę jest.
Co do wagonów, mieliśmy wysyp nowych węglarek dzięki kilku twórcom, które są bardzo wysokiej jakości i bardziej pasują do obecnych czasów. Talboty bym w ogóle ze scenerii usunął ze względu na ich jakość (wiem, że elektrownia w Janiszewie nie teoretycznie "przystosowana" do rozładunku węglarek, więc może kubełki/Falsy?)
Zrobiłbym też trochę porządek na torach dla trupów, pojawiło się parę modeli zdezelowanych lokomotyw wysokiej jakości, można też nimi zastąpić choćby ET40, które nijak mają się do maszynowych standardów.
To tyle ode mnie, oczywiście decyzja należy do Ciebie, wciąż jest to seceneria fikcyjna, ale jak wspomniałem fajnie byłoby ją zunifikować epokowo.
Alternatywnym rozwiązaniem jest zrobienie jej na wzór początku XXI wieku, ale nie wiem czy na to by wystarczyło taboru.