Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Skrypty do 3ds max
SKP:
Nie wiem jak jest w 3Dsie, ale w gMax można się obejść bez Delanuay mesh. Po zamknięciu linii konwertujesz ją do Editable Mesh, a później normalnie eksportujesz bez dodatkowego dzielenia na trójkąty. Nie wiem tylko jak zachowa się taki teren przy długich (>500m) bokach.
Milek7:
Sawi o jakiej teksturze mówisz?
Jak nie nałożę tekstury erroru nie ma, a jak nałoże to jest
matek123:
--- Cytat: SKP w 11 Lutego 2013, 17:00:39 ---Nie wiem jak jest w 3Dsie, ale w gMax można się obejść bez Delanuay mesh.
--- Koniec cytatu ---
Tak samo.
Jeżyk:
Odświeżę temat nieco. Panowie mam pytanie odnoście skryptów, jak jest z nimi na 3ds 2013? U mnie miałem problem przy samym main.ms, po wywaleniu kilku linijek kodu, ładuję się bez błędów ale jedna opcja nie dział. Ale może przejdę do sedna bo akurat tamta opcja nie była mi potrzebna, a mianowicie potrzebny mi jest exporter do T3D, a ten także coś nie działa :/
3ds pokazuje, że z linijką 91 coś jest nie tak. Może ktoś wie jak to naprawić? Dodam że bardzo ważna jest dla mnie ta funkcja a wolę nie instalować starszych wersji jeśli nie jest to koniecznie.
matek123:
To nie jest wina skryptu. Sprawdź czy coś nie jest otekturowane "dwoma" teksturami. Weź nałóż pusty slot, a później odpowiednią teksturę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej