Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania

<< < (13/36) > >>

Kozi:
mi tam dobrze dziala :)

Jaco:
Hmmm, próbuję na razie odpalić trasę "krzyzowa_posp+osob.SCN", ale wywala mi w Log'u:
Loading - texture: textures\zwrot34r300pods-new.tex
Failed

Loading - texture: textures\zwrot34r300pods.tex
Failed

Loading - texture: textures\rozkrz34r150-tpd1.tex
Failed

Symulator pracuje na wersji "eu07-160704-unoff" i na nowym exe.
Czyżby brakowało mi w/w plików tex?

Mati_An:

--- Cytat: "Jaco" ---Hmmm, próbuję na razie odpalić trasę "krzyzowa_posp+osob.SCN", ale wywala mi w Log'u:
Loading - texture: textures\zwrot34r300pods-new.tex
Failed

Loading - texture: textures\zwrot34r300pods.tex
Failed

Loading - texture: textures\rozkrz34r150-tpd1.tex
Failed

--- Koniec cytatu ---

Wygląda na to że masz nie do końca ściągnięte archiwa z symkiem i z trasą. Trzecia tekstura jest w paczce z trasą, a dwie pierwsze w paczce z symkiem.

Jaco:

--- Cytat: "Mati_An" ---Wygląda na to że masz nie do końca ściągnięte archiwa z symkiem i z trasą. Trzecia tekstura jest w paczce z trasą, a dwie pierwsze w paczce z symkiem.
--- Koniec cytatu ---

Sprawdzałem je w tych lokalizacjach i rzeczywiście wyglądają jakby nie do końca ściągnięte, co zdarzyło mi się po raz pierwszy. Czy mogę prosić o podesłanie tych 3 plików na maila, bo jakoś nie widzę sensu ciągnąć łącznie 50 MB plików rar z netu...

Mati_An:

--- Cytat: "Jaco" ---
--- Cytat: "Mati_An" ---Wygląda na to że masz nie do końca ściągnięte archiwa z symkiem i z trasą. Trzecia tekstura jest w paczce z trasą, a dwie pierwsze w paczce z symkiem.
--- Koniec cytatu ---

Sprawdzałem je w tych lokalizacjach i rzeczywiście wyglądają jakby nie do końca ściągnięte, co zdarzyło mi się po raz pierwszy. Czy mogę prosić o podesłanie tych 3 plików na maila, bo jakoś nie widzę sensu ciągnąć łącznie 50 MB plików rar z netu...
--- Koniec cytatu ---

Już wysłałem, niech nikt już więcej nie wysyła.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej