Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
Krzysiek626:
--- Cytat: "glowawojtas0" ---Proponował bym dać więcej drzewek wokół torów :) Nie takie trawiaste niekończące się pustynie...
Mam dziwny błąd z trasą Krzyżowa2 Mimo, że cały tabor mam to nie wyświetlają mi się misję. Mam do wyboru tylko 4 na 9. reszty nie widać :/ dlaczego?? W pierwszej wersji trasy nic takiego się nie działo. Na dodatek gdy uruchomię trase na jednej z 4 dostępnych misji odpala się i hula! Oprócz tego, że gdy jechałem EP05 (zamiast dziewiątki) na jednym z mostów zawiesiło mi grę :)
--- Koniec cytatu ---
Las wykarczowali, więc nie ma.
Następna sprawa, to jeśli nie wyświetla się jakaś misja to na 100% nie masz dobrych wpisów w dynamic.dat. Tyle razy było o tym wałkowane.
Jest jeszcze program STV który nie potrzebuje pliku dynamic.dat a oprócz tego można wybierać w nim EXE które chcemy użyć do jazdy.
Zawieszanie na moście nie musi dotyczyć wykonywanej misji. ale tu mamy za małodanych jak zwykle.
Marcin Czapnik (Techniks):
Witam!
Testowałem Krzyżową 2 na różnych różnistych exe i wszystko wskazuje na to, że eventy są totalnie zwalone.
EP08 nie odjeżdża
EU07 z osobowym nie dostaje wyjazdu z Krzyżowej
EP07-408 dla odmiany nie dostaje wjazdu na w/w stację
EP09 w Chełminowie na wjeździe OIDP S13 na wjeździe i S2 na wyjeździe.
Reszty już nie chciało -czy raczej odechciało- mi się testować.
Mati_An:
Przy tej ilości składów wszystko jest możliwe, po prostu nie uwzględniłem wszystkich możliwości przyspieszeń/opóźnień przejazdów pociągów (u każdego może to działać inaczej) i dlatego tak się dzieje. Zdarzenia do tej trasy są dużo bardziej skomplikowane niż myślałem.
ET21-622:
Czy można prosić o od świeżenie linku? Ewentualnie wrzucić na inny serwer? Z góry dziękuje
Ostrzeżenie ustne.
REWIZOR
EU07-033:
Witam
Kolego nie chce Ci się poszukać?, link do tej że trasy jest na pierwszej stronie tego wątku i w dodatku działa.
Jest też w moim chomiku, link do chomika jest niżej w moim podpisie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej