Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
AIR:
dzięki za dalszą część log...jak byś mi jeszcze napisał za jakiego loka w oryginalnym *.scn wstawiłeś 303E-M to bym wiedział w którym taborze mam błąd
dzięki:)
Krzysiek626:
Raczej wstaw sobie tabor z traski która działa, metodą kopiuj wklej.
Jak masz paczkę z tą trasą to weź tabor z pliku scn w tej paczce.
Moje wpisy nie będą pasować, mam inną strukturę katalogów i nazwy.
AIR:
chodzi mi o to abyś podał jakiego loka zastąpiłeś 303E-M ponieważ bezpośrednio po "InitGlobalTime OK" ładuje się u Ciebie własnie 303E-M, u mnie jest inny lok tam wpisany i chcę właśnie dotrzeć do tego jaki.
Ewentualnie napisz na jakim torze i w jakiej miejscowości masz wpisna 303E-M to już sobie poradze
Krzysiek626:
--- Kod: ---InitGlobalTime
InitGlobalTime OK
Loading - text model: dynamic\pkp\ep09\104e1.t3d
Loading - texture: textures\tabor/kolopeln.bmp
OK
Loading - texture: dynamic\pkp\ep09\wozekep09.tga
OK
Loading - texture: textures\tabor/#sprzeg.tga
--- Koniec kodu ---
to jest kawałek loga z orginalnym wpisem, odpalona misja EP09.
wpis loka do scn jest taki:
--- Kod: ---FirstInit
trainset EX6435 Krzyzowa_tor6end 1.0 0.0
//$o Pociąg ekspresowy z Krzyżowej do Chełminowa przez Markowo Górne i Drawowo Głowne. Zatrzymuje się tylko w Drawowie Głównym.
node -1 0 EP09-046 dynamic PKP\EP09 EP09-046 104E1 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---
RooteK:
Proponował bym dać więcej drzewek wokół torów :) Nie takie trawiaste niekończące się pustynie...
Mam dziwny błąd z trasą Krzyżowa2 Mimo, że cały tabor mam to nie wyświetlają mi się misję. Mam do wyboru tylko 4 na 9. reszty nie widać :/ dlaczego?? W pierwszej wersji trasy nic takiego się nie działo. Na dodatek gdy uruchomię trase na jednej z 4 dostępnych misji odpala się i hula! Oprócz tego, że gdy jechałem EP05 (zamiast dziewiątki) na jednym z mostów zawiesiło mi grę :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej