Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
Mati_An:
Po ponad roku ciężkiej i bardzo często przerywanej pracy nareszcie jest: sceneria Krzyżowa - Drawowo Główne. Nie chciałem wcześniej nic pisać, rzucać terminami czy screenami gdyż nie lubię być zasypywany setkami pytań w stylu "kiedy będzie" czy "jak wygląda".
Więc oto link:
http://www.eu07.pl/userfiles/krzyzowa_v2.0.rar
lub
http://rapidshare.com/files/65280585/krzyzowa_v2.0.rar.html
Szybkiego ściągania i przyjemnego jeżdżenia.
Pozdrawiam Mateusz.
PS. Plik krzyzowa_readme jest w katalogu /scenery/krzyzowa/html
Wszelkie uwagi (w szczególności o błędach) mile widziane.
|andy|:
--- Cytat: "Mati_An" ---
PS. Plik krzyzowa_readme jest w katalogu /scenery/krzyzowa/html
Wszelkie uwagi (w szczególności o błędach) mile widziane.
--- Koniec cytatu ---
Więc tak, przejechałem kawałek scenerii, gdzie prowadzę IC (ciagnie 373). Podczas ładowania scenerii krzyczał, że brak jest kilku eventów:
Event "441n_s2f" does not exist
Event "441_s2f" does not exist
Event "201n_s2f" does not exist
Event "201_s2f" does not exist
na szczęście się ładnie odpalił. Trasa robi bardzo dobre wrażenie. Co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło to SHP przy tarczy ostrzegawczej. Niedługo postaram się przejechać całość. Póki co gratuluję dobrego wyniku pracy i dzięki za włożony wysiłek. Jeśli zauważę jeszcze jakieś błęy będę meldował.
A teraz spać. Cześć.
youBy:
--- Cytat: "|andy|" ---Event "441n_s2f" does not exist
Event "441_s2f" does not exist
Event "201n_s2f" does not exist
Event "201_s2f" does not exist
--- Koniec cytatu ---
A to nie jest wina trasy, tylko semaforów, to samo dzieje się z QuarkMCE jak zainstalujesz pewną scenerię :)
|andy|:
--- Cytat: "youBy" ---A to nie jest wina trasy, tylko semaforów, to samo dzieje się z QuarkMCE jak zainstalujesz pewną scenerię :)
--- Koniec cytatu ---
Którą? A Quarka od wieków nie odpalałem, więc nie zwróciłem na to uwagi...
Mati_An:
Mogę tylko powiedzieć, że do paczki dodałem poprawione pliki SBL3-pierwszy.inc i SBL3.inc. Był tam źle zdefiniowany wpis do tabliczki przez co numer na tabliczce semafora się nie pojawiał. A żadnego zdarzenia *_s2f tam nie było.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej