Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
Kozi:
trasa jest powalająca :) jedzie siębajera tylko jak dla mnie troche za wolno :) jak na taka ilość składów mam super fps najmniej 7 :)
apro76:
Witam Kolegów Miłośników Kolei,
Po dojechaniu bruttem nr TME1587 (ET41-129) do semafora wjazdowego na stacji Krzyżowa, nie otrzymuję sygnału zezwalającego na kontynuowanie jazdy. Stałem chyba 10min. "na czerwonym" aż w końcu zrezygnowałem. Zaznaczam że mam zainstalowanego nowego patcha.
Pozdrowienia, apro76
Bujo:
--- Cytuj ---Po dojechaniu bruttem nr TME1587 (ET41-129) do semafora wjazdowego na stacji Krzyżowa, nie otrzymuję sygnału zezwalającego na kontynuowanie jazdy. Stałem chyba 10min. "na czerwonym" aż w końcu zrezygnowałem. Zaznaczam że mam zainstalowanego nowego patcha.
--- Koniec cytatu ---
To napewno było w Krzyżowej? Jedyny postój jaki miałem na tej trasie to jest w Markowie Górnym tak jak pisze w opisie i tam sie dosc długo czeka zeby towarowy jadący z Krzyzowej zwolnił tor. W Krzyzowej o ile dobrze pamiętam nawet sie nie zatrzymywałem(ale moge sie mylic).
Edit
Przed chwilą sprawdziłem i po kolei idąc w Krzyżowej mam na wjazdowym S10 pózniej na wyjazdowym(przy koncu peronu w kierunku w którym jedziemy) jest S2 a pozniej to juz zielone na odstępowym.
apro76:
To napewno było w Krzyżowej? Jedyny postój jaki miałem na tej trasie to jest w Markowie Górnym tak jak pisze w opisie i tam sie dosc długo czeka zeby towarowy jadący z Krzyzowej zwolnił tor. W Krzyzowej o ile dobrze pamiętam nawet sie nie zatrzymywałem(ale moge sie mylic).[/quote]
a na wjazdowym do krzyżowej miałeś od razu S2 ?
Mati_An:
Właśnie przetestowałem trasę i mam takie uwagi:
1. Na wjazdowym do Krzyzowej (Q1/2) przy przejeździe TME1587 powinien się wyświetlić sygnał S10 i tak się dzieje w moim przypadku.
2. Nie otrzymanie tego sygnału oznacza, że pociąg towarowy prowadzony ET22-686 wyjechał z Klonowa i wlecze się po szlaku Klonowo - Krzyzowa. Jedyny sposób żeby to sprawdzić to dać F4 i zobaczyć gdzie jest ten pociąg.
3. Wszystkie składy w moim przypadku dojeżdżaję do celu (chodzi o scenerię krzyzowa_full.scn).
4. W Markowie Górnym trochę za długo czeka się na mijankę (12 minut). Postaram się to skrócić.
Poza tym jest błędem uzależnianie przebiegu od pociągu z ET22 (to też trzeba poprawić). Wiadomo, że nie działają dobrze i wysiadają na szlaku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej