Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
EU05:
... czyli paczki z EU07-307.
Mati_An:
Jak się człowiek spieszy to... Wszystkie osoby, które pobrały plik pomiędzy wczoraj 23:51 a dzisiaj 11:26 proszę o ponowne pobranie paczki. Bez tego pociąg towarowy (ten z ET22-686) będzie wjeżdżał w Klonowie na zły tor, a pociągi pospieszny z EU07-373 i osobowy EN71 nie wyjadą z Krzyżowej. Przepraszam, ale nie lubię nie dotrzymywać słowa (poprawka była obiecana na wczoraj, a z tyloma składami bym się nie wyrobił). Jak sprawdzę przebieg każdego pociągu to wypuszczę paczkę finalną (dorobię jeszcze kilka eventów).
kwasny1410:
--- Cytat: "Radkos07" ---
--- Cytat: "kwasny1410" ---(sprężarki nawet nie można wyłączć w momencie kiedy pracuje)
--- Koniec cytatu ---
A to dlaczego nie wolno wyłączać? Rozwiń to swoje przemyślenie.
--- Koniec cytatu ---
Bo jeśli bedzie za mało sprężonego powietrza to nie można np. podnieść pantorafów.... (mówiąc "pracująca sprężarka" miałem na myśli oczywiście sprężarkę "na obrotach" bo jak wiadomo sprężarka włącza się tylko na jakiś czas i pracuje do momentu kiedy spręży pożądaną ilość powietrza i sama się automatycznie wyłącza)
OczeQ:
bry,
Ja się doczepię tylko do jednej rzeczy:
Gdzieś Ty widział taki wynalazek, jak pięciosekcyjna bipa?? :)
i drugiej:
wpis do Uahs powinien wyglądac chyba tak:
node -1 0 5051-503320-2 dynamic PKP\Uahs 406Ra 406Ra 0.0 nobody 3 49 Fuel enddynamic
a nie tak (w tym przypadku cysterny mam białe :| ):
node -1 0 5051-503320-2 dynamic PKP\Uahs none 406Ra 0.0 nobody 3 49 Fuel enddynamic
Mati_An:
--- Cytat: "OczeQ" ---Gdzieś Ty widział taki wynalazek, jak pięciosekcyjna bipa?? :)
--- Koniec cytatu ---
Cholera wiedziałem, że o czymś zapomniałem, miałem skrócić ten skład (starość nie radość). Tak sobie tylko dla siebie zrobiłem, dla mnie im dłuższy pociąg tym lepiej.
--- Cytat: "OczeQ" ---wpis do Uahs powinien wyglądac chyba tak:
node -1 0 5051-503320-2 dynamic PKP\Uahs 406Ra 406Ra 0.0 nobody 3 49 Fuel enddynamic
a nie tak (w tym przypadku cysterny mam białe :| ):
node -1 0 5051-503320-2 dynamic PKP\Uahs none 406Ra 0.0 nobody 3 49 Fuel enddynamic
--- Koniec cytatu ---
U mnie jest odwrotnie, opierałem się na wagonach z paczki 160704-unoff
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej