Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
piotpal:
Jedna z lepszych tras Maszyny. Piszę tak, ponieważ nie zauważyłem najbardziej rażących błędów, np. złe wskazania semaforów. Oby tak dalej! Jeżeli chcesz w dalszym ciągu rozbudowywać scenerię to proponuję stworzyć jakiś "realistyczny" rozkład jazdy i spróbować zrobić coś z czasem podobnego jak to zrobił Hunter w Linii 546 (ciemność, mgła itd.). Poszczególne misje zrobiłbym jako zamknięte obiegi, tj. wystawianie składu, przejazd do, przejazd z powrotem i kolejne manewry. Jeżeli potrzebujesz pomocy (np. zrobienie jakiejś dokumentacji czy coś podobnego) to daj mi znać na PM. Pozdrawiam Autora i dzięki za trasę.
Radkos07:
--- Cytat: "kwasny1410" ---(sprężarki nawet nie można wyłączć w momencie kiedy pracuje)
--- Koniec cytatu ---
A to dlaczego nie wolno wyłączać? Rozwiń to swoje przemyślenie.
Mati_An:
W pierwszym poście jest już zaktualizowany link do poprawionej wersji trasy. Widoczne zmiany: dużo niższe prędkości szlakowe, dodane przystanki, więcej ograniczeń prędkości, składy towarowe do prowadzenia bez kombinowania z plikami scn, krótsze perony na stacjach. Info bez zmian w pliku krzyzowa_readme.html. Tradycyjnie, w razie dostrzeżenia rażących błędów proszę pisać.
Pozdrowienia Mateusz
Butchy_83:
--- Cytat: "Mati_An" ---W pierwszym poście jest już zaktualizowany link do poprawionej wersji trasy.
--- Koniec cytatu ---
Cannot load dynamic object eu07-485 from
pkp\eu07\303e-m Error=-8@0
hmm czegos mi brakuje??
|andy|:
--- Cytat: "Butchy_83" ---pkp\eu07\303e-m Error=-8@0
hmm czegos mi brakuje??
--- Koniec cytatu ---
Plików 303e-m ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej