Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
Dolmio89:
Możliwe że ta zwrotnica od początku była tak ustawiona, mogłem nie zauważyć. Dzięki za pomoc i sory za kłopot.
Mati_An:
Jak dobrze pójdzie to poprawiona trasa będzie dzisiaj. A jak nie to jutro.
Poza tym nie ma problemu, im więcej błędów zostanie znalezione tym mniej ich będzie potem.
EU07-483:
Nastepnym razem trzeba spojrzeć do WOS-u i wtedy bedziesz wiedział ze w związku ze złym stanem rozjazdu jest tam ograniczenie do 40 ;-)
Skoro na trasie jest juz troche We, to moze by tak jeszcze jakies opuszczenie ? Moze przed jakims podjazdem zeby było trudniej i ciekawiej ? :>
Janek232:
--- Cytat: "kwasny1410" ---Jazda bez poboru prądu ==> czyli nastawnik na zero. .
--- Koniec cytatu ---
No i teoretycznie powinno się wyłączyć ogrzewanie składu pociągu, jeżeli takowe jest załączone:)
kwasny1410:
--- Cytat: "Janek232" ---
--- Cytat: "kwasny1410" ---Jazda bez poboru prądu ==> czyli nastawnik na zero. .
--- Koniec cytatu ---
No i teoretycznie powinno się wyłączyć ogrzewanie składu pociągu, jeżeli takowe jest załączone:)
--- Koniec cytatu ---
mój kurs kibelkiem odbył się w lato. :)
A co z innymi układami, np. oświetlenie wewnątrz, czy sprężarka? Wiem, że nikt tego nie wyłącza (sprężarki nawet nie można wyłączć w momencie kiedy pracuje). Ale jak to wpływa na sieć energetyczną?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej