Wracając do wcześniej przeze mnie wspomnianego mitu, pewnie trwa dlatego, bo ludzie niejako sami go tworzą wśród siebie. Nie trzeba być BT by pisać dobre scenariusze. Awanse i szczebelki wyżej bądź niżej ustala administracja.
Dodano: 27 Lipca 2012, 15:35:19
To czy ktoś zasługuje na taką rangę czy siaką zależy od administracji. Ona gra ostatnie skrzypce.
Dodano: 27 Lipca 2012, 15:43:31
Rozumiem Was czemu nie raz się tam pchacie, bo wyobrażacie sobie "kule w działach ukrytych są rarytasy dla nielicznych i nie wiadomo co jeszcze muszę się tam dostać". Jasne tak to na pierwszy rzut oka może wyglądać, ale prawda jest taka, że złota tam nie znajdziecie :).
Dodano: 27 Lipca 2012, 16:02:56
Po pewnym czasie sami zrozumiecie, że nie liczy się ranga i to byście wznosili się po szczeblach drabiny coraz wyżej, tylko to by robić to co się lubi. Robić to dla siebie, a nie dla poklasku by inni widzieli i mówili "patrz ten to wymiata, tworzy najlepsze dodatki". Nie róbcie nic dla rangi, tylko dla siebie. Nie raz mnie wkurza, że ludzie nie widzą innych, tylko liczy się @szogun i to nad czym on pracuje, lub jego dodatki. To bardzo niesprawiedliwe wobec innych osób, które pracują po cichaczu coś tworząc nie lansując się. Zapominacie o innych, to bardzo przykre i prawdziwe niestety. Zauważyłem to już od jakiegoś czasu. Sami w ten sposób się nakręcacie i tworzycie atmosferę szogunomani.
Dodano: 27 Lipca 2012, 16:27:24
Czemu wspomniałem o tym by nie robić nic rangi? Otóż mało kto z Was wie sam taki byłem. Mówiąc krótko piąłem się po szczeblach w górę do czasu gdy nie rozwiązano Wydziału Rozwoju. Po jego rozwiązaniu zostałem BT. Odebrałem to jako cios i spadek w dół. Zacząłem mieć pretensje do @REWIZOR'a o to czemu tak i niesłusznie go atakować i żalić się innym. Po czasie pojąłem co tak naprawdę robiłem i jaki byłem głupi. Co miałem w porównaniu do innych. Do dziś mi wstyd o to co wtedy pisałem i jak się zachowywałem. Niestety czasu nie cofnę to prawda, dlatego jedyne co mogę zrobić to przestrzegam Was nie idźcie drogą szczebelków naprawdę nie warto. Róbcie to co lubicie i nie patrzcie na rangi.