Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Nowy Świat-Krosowo 1.0 beta.

<< < (10/14) > >>

TruckeR:
Heh, najfajnie by było rzeczywiście popylać tutaj SM42 albo Ganzem. Zwłaszcze, że ja już nimi tu jeżdżę. Zamiast EU07-503 dałem SU45 z BHP
a zamiast EN57 dałem SM42 z osobowym ;) Żebyście widzieli jakie spalinowo zrobiłem z Koltomowa to by dopiero było (wszędzie SM42, SM03, SM31 i nawet jeden Gagarin 1099 czy jakoś tak, ale ... z osobowym !).

adampkp:

--- Cytat: "sq1mhv" --- A ja kategorycznie tego odmawiam:P
--- Koniec cytatu ---

Eeeech...  :'''(

Swoją drogą, nie wiecie, czy ktoś już brał się kiedyś za modele słupów linii teletechnicznej? O ile pamiętam, w jakimś wątku było to ongiś poruszone, ale nie wiem, co z tego wynikło...

Pozdrawiam, jak by nie było, optymistycznie!

Winger:

--- Cytat: "adampkp" ---
--- Cytat: "sq1mhv" --- A ja kategorycznie tego odmawiam:P
--- Koniec cytatu ---

Eeeech...  :'''(
--- Koniec cytatu ---

Ja tam nie widze problemu. Wylaczyc w eu07.ini opcje LoadTraction i mamy dowolna scenerie bez drutow.

adampkp:
Wiem, wiem, marudzę... :)

--- Cytat: "Winger" --- Ja tam nie widze problemu. Wylaczyc w eu07.ini opcje LoadTraction i mamy dowolna scenerie bez drutow.
--- Koniec cytatu ---

No zgadza się... :) Ale linii teletechnicznej już się nie załaduje opcjonalnie (niestety). A o nią głównie mi chodzi, bo to typowy element polskich szlaków niezelektryfikowanych. Skoro można posadzić trakcję, to druty telefoniczne na drewnianych słupach pewnie też.

Ponawiam więc pytanko: czy ktoś już kiedyś wymodelował takie słupy (proszę nie traktować tego jako sugestii)?

Pozdrawiam!

hunter:
Jak nie? Wystarczy tylko zrobić plik *.inc z pozycjami, specjalny SCN, w którym są tylko loki spalinowe i jazda! :P

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej