Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Nowy Świat-Krosowo 1.0 beta.

(1/14) > >>

hunter:
Pragnę zaprezentować Wam odcinek szlaku Nowy Świat-Dzierżawa.
Nazwa odcinku: Nowy Świat-Krosowo

Cały spis przystanków w tym odcinku po kolei:
Nowy Świat
Mosty
Smutna Wola
Sianowice
Kaszana
Kąty Krosowskie
Krosowo

Dworce: Nowy Świat, Krosowo
Stacje: Sianowice
Przystanki: Mosty, Smutna Wola, Kaszana, Kąty Krosowskie

Plik do pobrania: www.eu07.kolej.szczecin.pl/maszyna/ns.zip
UWAGA! Przeczytaj to:

Wymagane lokomotywy to EU07-503 i EN57-795.
Wymagana trasa to Jelitkowo-Nowy Sad

Trzeba mieć najnowsze zainstalowane poprawki w symulatorze.

Dodana paczka: W27.zip

Jeśli mamy tą paczkę zainstalowaną, musimy ją zainstalować jeszcze raz, bo w tym nowym archiwum są nowe tekstury: W27_7.bmp i W27_9.bmp .

Na razie nie ma trakcji. Ale na pewno będzie w pełnym wydaniu kompletnej trasy.

W misji z EU07 od razu mamy podniesione dwa patyki.
W misji z EN57 natomiast mamy je opuszczone i musimy otworzyć drzwi po lewej stronie.

Chętnie proszę o komentarze.
To jest testowa wersja BETA, więc w sprawie błędów proszę NIE pisać!

Jakby ktoś chętny, to niech obliczy mi, ile ten odcinek ma KM :D .....

Wspomnę, że serwer "Krasula", na którym mam konto www ma problemy z dyskiem. Często mogą być niskie transfery (nawet do 300 bajtów!). A wysyłanie pliku zajeło mi prawie 20 minut.

Pozdrawiam.

hunter:
Aha, i wspomnę, że plik W27.zip i plik zip trasy trzeba skopiować do głównego folderu MaSzyny i wypakować metodą "Wypakuj tutaj..." .

Pozdrawiam i życzę miłego jeżdżenia.

bve2:

--- Cytuj ---Chętnie proszę o komentarze.
To jest testowa wersja BETA, więc w sprawie błędów proszę NIE pisać!

--- Koniec cytatu ---

Wersja beta jest po to chyba żeby ew.błędy wychwycić i je poprawić.Po to się takie coś upublicznia.

ok - koncepcja trasy mi się podoba - ale brakuje mi tekstury jakiegoś eu07 i  nie wiem którego.Poza tym mam zimę w tej trasie, nawet fajnie to wygląda(brak tekstury podłoża-Jelitkowo mam zainstalowane).

hejnal:
Na którejś z ostatnich stacji drzewa migały jak stroboskopy. To efekt nałożenia dwóch plane na siebie. Jak sobie z tym poradzisz to powiedz jak bo mam taki sam problem.

hunter:
Jak to?? U mnie nic na nic sie nie nakłada. Z drzewami u mnie też jest ok! :/ ...

--- Cytat: "admineu07" ---ok - koncepcja trasy mi się podoba - ale brakuje mi tekstury jakiegoś eu07 i nie wiem którego.Poza tym mam zimę w tej trasie, nawet fajnie to wygląda(brak tekstury podłoża-Jelitkowo mam zainstalowane).
--- Koniec cytatu ---

Brakuje Ci tekstury loka EU07-503 !!!
Ale podłoża na torach?? Czy jakiegoś pola? Wyraźnie jest napisane:

Trzeba mieć najnowsze zainstalowane poprawki w symulatorze.

Jak którąś aktualizacje się ominie, to już są błędy. I to, co jest u ciebie, może być brakiem pliku INC z folderu MC w katalogu Scenery. Sprawdź, czy masz taki plik: 4blok02.inc . On znajdował się w jakieś aktualizacji.

Jak by co, to odpal trasę na 5 sekund, wyłącz MaSzynę i wklej tu wszystko z pliku log.

Wtedy może ci jakoś to wytłumaczę, czego nie masz.

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej