Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Nowy Świat-Krosowo 1.0 beta.

<< < (9/14) > >>

EU07-457:

--- Cytat: "Jaco" ---Dobrze by było, gdyby ta trasa pozostała bez drutów.
--- Koniec cytatu ---

Tak, z pewnością ma ona fajny klimat jak na linię niezelektryfikowaną, ale... no właśnie, klimat zelektryfikowanej jednotorówki też jest bardzo ciekawy. Tak czy inaczej jedzie się bardzo sympatycznie.

bve2:
Klimaty może ma fajne , ale przejedźcie się w realu trasą Jasło-Stróże.Nic tak nie wkur... jak elektrowóz jadący 40km/h.Po co to było wogóle elektryfikować ,strata kasy i tyle!Równie dobrze mogły jeździć spalinówki na całej trasie i nikomu by to nie przeszkadzało,a zaoszczędziłoby czasu na zmianę loka w Jaśle.

Winger:
E tam, klimatycznie sie tam prowadzi siodemki. Czlowiek sie co prawda nakreci kolem jak szalony, ale i nauczy sie wiecej...

adampkp:

--- Cytat: "admineu07" ---Klimaty może ma fajne , ale przejedźcie się w realu trasą Jasło-Stróże.Nic tak nie wkur... jak elektrowóz jadący 40km/h.Po co to było wogóle elektryfikować ,strata kasy i tyle!Równie dobrze mogły jeździć spalinówki na całej trasie i nikomu by to nie przeszkadzało,a zaoszczędziłoby czasu na zmianę loka w Jaśle.
--- Koniec cytatu ---

To dokładnie tak, jak na odcinku Olsztyn Główny - Korsze. Identyczna sytuacja. Prędkość niewielka, sporo ograniczeń, i do tego czasochłonna zmiana trakcji w Korszach...

--- Cytat: "Winger" --- E tam, klimatycznie sie tam prowadzi siodemki.
--- Koniec cytatu ---

...ale nie tylko... :))) A taka ładna niezelektryfkowana traska z linią teletechniczną obok wniosłaby do "Maszyny" całkiem nową jakość... Ale i tak wszystko w rękach Autora! Ja tam jestem za wstrzymaniem elektryfikacji! :)))

Pozdrawiam!

hunter:
A ja kategorycznie tego odmawiam:P

Będzie trakcja. Ale ktoś może zauważył, że obok drogi, na tym torze jest linia, która będzie odchodziła do szlaku SPALINOWEGO!! A z Krosowa też tam tor odchodzi, ale on będzie ELEKTRYCZNY i linia spalinowa będzie się kończyła na trakcji elektrycznej, zkąd przyszedł tor z Krosowa!

Mam nadzieję, że to zaimpletuję w pełnej wersji trasy. Ale teraz jest szkoła, to trochę mam za mało czasu :-/

Ja tam wole siódemki, bo fajnie się na nich jeździ i super klimat :)
Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej