l053_poranek, misja z EN96 (ROJ 22151 i ROJ22152).
Nie wykluczam, że to jakiś mój przeoczony błąd, z grubsza między Krapikowikiem i Swoszowicami omyłkowo przeszedłem do trybu edytora (czyli wcisnąłem F11), ale natychmiast z niego wyszedłem i nic się nie zmieniło. Zaraz potem zapauzowałem, sprawdziłem coś w innym oknie i odpauzowałem symulator. Po wznowieniu symulacji straciłem możliwość sterowania klawiaturą, chociaż esc i klawisze od F1 do F12 działały. Sterowanie myszką dalej było możliwe, ale że za wygodne to nie było po prostu zamknąłem Maszynę. Próbowałem odtworzyć problem, ale bez efektu, sprawdzałem, czy przez przypadek nie włączyłem autopilota - też nie.
No i w readme w klawiszologii w uwagach do klawisza F11 powinno być "Obejrzyj podstronę nt. edytora". Link do podstrony z opisem edytora nie działa. (adres w linku to editor, plik nazywa się edytor)
Konfiguracja:
Win 7 pro, Core2 Duo E6750, 6GB RAM DDR3, Radeon R7 240
Edit: wywaliłem z załącznika log, w swoim geniuszu najpierw sprawdziłem na td czy problem się powtórzy, i oczywiście nadpisałem ten log, który faktycznie mógłby coś powiedzieć - strasznie przepraszam!