Ja napiszę wprost. Uzgodnienia między przedsiębiorstwami, z którymi współpracuję wymusza konieczność taką:
Z racji tego, że tworzenie całej scenerii "Linia276" pochłania ogromne zasoby czasu jak i generuje koszty (wyjazdy na mierzenie i fotografowanie obiektów - czas, paliwo itd.) postanowiłem wprowadzić licencję do tej scenerii jak również do innych projektów. Jest to również związane ze współpracą pomiędzy Mną a: Freightliner PL, PKP PLK, PKP SA oddział gospodarki nieruchomościami, Spółką Wrocław Główny i innymi. Wyglądać ona będzie następująco:
"Sceneria do symulatora MaSZyna".
-------------------------------------------------------------------
Linia kolejowa nr 276 jest szlakiem kolejowym łączącym Wrocław i Lichkov. Przebiega przez Strzelin, Kamieniec Ząbkowicki, Kłodzko i Międzylesie. Szlak liczy 140km.
Autor projektu, modeli oraz scenerii: Sebastian82
Pomoc przy gromadzeniu materiałów innych gratów: Tomnord15, Stele, Pierug_SU42, Fuji8.
"Feigtliner PL"
Maszynowe modele Przewoźnika Freightliner powstały dzięki mojej indywidualnej współpracy z przewoźnikiem. Otrzymałem od "FPLU" dostęp do taboru i inne niezbędne rzeczy dzięki którym będzie można cieszyć oko nowym taborem.
Paczkę należy wypakować do głównego folderu maszyny.
LICENCJA
OGRANICZONE FREEWARE:
1. Sceneria przeznaczona tylko i wyłącznie dla Maszyny.
2. Modele 3D i textury nie mogą być wykorzystane w celach komercyjnych.
3. Autor nie wyraża zgody na przerabianie modeli zawartych w paczce.
4. Modyfikacje modeli zawartych w w/w paczce jest kategorycznie zabronina bez zgody autora/ów:
5. Rozpowszechnianie w innych symulatorach i serwisach bez zgody autora jest kategorycznie zabronione.
5. Wykorzystanie i redystrybucja w innym celu lub w inny sposób bez zgody autora jest kategorycznie zabronione.
KONIEC!!!!!!!!! :)