Semafor mozna bylo schowac pod podsypke torow. W wielu sceneriach nawet jak niema terenu, a sa potrzebne semafory, stoja przy torach jak inne. To oczywiscie kwestia wyboru, takze dbalosc o estetyke. Dla mnie jest jasne, ze symulator posiada mankamenty, niedoskonalosci i miejsca w ktore nie powinno sie zagladac. Jesli juz o tym mowa, tak jak kamera jest ograniczona w kabinie (chodzi o jej przemieszczanie), tak samo powinna byc ograniczona mozliwosc jej przemieszczania w terenie. Bez sensu jest mozliwosc zejscie kamery pod poziom gruntu. To nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Pobralem pacz, w zasadzie mam te same problemy co poruszone tutaj w watku. Jednak wiem jak skladane sa paczki i pacze, totez nie bede narzekal i wytykal. Gratuluje Maciejowi, ze dopial pacz i zdalal zrobic publikacje. Gratuluje autorom wprowadzenia napedu asynchronicznego i ekranow w kabinach. To, ze sa niedoskonale nie dyskwalifikuje ich publikacji. Mysle, ze od ostatnie paczki calosciowej, zrobiono znaczacy krok w rozwoju symulatora.