Czy ktoś z forumowiczów objechał Włókniarza od początku do końca ? Popołudniu będę nadal próbował objechać całą misję na Włókniarzu.
EDIT: Jeszcze jedno pytanie. Na jakim exe warto uruchomić. Na tym z PC2016 czy EU07next4 ?
Ja jestem twórcą i forumowiczem zarazem i przejechałem. Ale na exe eu07next4. I tam orlen rusza bez kiwniecia palcem. Widocznie na wyzszych exe tak nie jest. A ja u siebie wyższego exe nie moge odpalić. Bo brakuje mi na kompie jakiś bibliotek dll. Zaraz pójdzie pacht na te kilka moich ewidentnych błędów jakie wypuściłem. Chwila cierpliwości.
Patch jest pod tym linkiem:
http://eu07.pl/userfiles/307/priv-cegielski_patch1.rarProsze administrację o przesunięcie go do pierwszego posta.
Zgodnie z waszymi sugestiami.
Dodałem panstate( na exe474 to nie działa, myślałem że się z tego wycofano)
Zmieniłem loka na włokniarzu na Eu07-344 tak zeby nie kolidowała z innym.
Dałem więksża prędkości dla Orlenu na 6km/h. To trzeba sprawdzić jako pierwsze czy w końcu jedzie, do 18:17 dostaje wyjazd ten Orlen.
Co do pozostałech rzeczy EP08-15 nie robiłem takich skomplikowanych rzeczy jak dojazdy pasażerem , każdy kto chce niech sobie taki urealnienia robi na własną rękę, można to trzema kliknięciami zrobić w rainsted. Wiem że tak byłoby lepiej , mi tez sie takie coś podoboa, [ i mam to u siebie w swojej prywatnej wersji + plus twoje tex ;-) ] tym bardziej że OW jest stacją gdzie maszyniści sie zmieniają. Ale niech już dla ogółu będzie tak jak jest.
Drobnych pierdółek typu lewitujace drogi, znaki , fabryka na drodze, itp nie bede juz ruszał raczej nigdy. Jedny co moze dojśc do linii14 to bocznica do sklejki w OW jak zaczne klecić manewry na OW . Czapaj u mnie też drze syrenę, coś raczej z nim jest nie tak bo inne loki tego nie mają. Posterunki Kolumna i Dobroń powinny działać normalnie. Nic tam nie ruszałem.
Teraz ja bede poświecał czas na robienie misji na tą kaliską i tworzeniem otoczenia na węglówce do Działoszyna i Częstochowy.