OK. To na razie może zostaw tę paczkę, która obecne jest na Twoim repo, a dodane poprawki miej na swoim kompie, czy dodawaj do swojego repo, ale pod jakąś inną nazwą (jak wygodniej). Chodzi mi o to, żeby mieć na razie taką stabilną wersję. Z tego, co zauważyłem do poprawki (takie poważniejsze błędy) to górka, w którą wchodzą ostatnie wagony na rozpoczęciu misji L61_pospieszny1 (screen 1) oraz to, że dużo rzeczy lewituje. Przykładem są podsypki torów, tak jak widać na screenie 2 oraz roślinność, domki itd. To pewnie będzie poprawione przy robieniu profilu pionowego jak się domyślam. A co do sieci - no tu będzie trochę roboty, bo z tego co widziałem, to są błędy w stylu, że jedno przęsło kończy się na punkcie (przykładowo) -100.0 14.52 1320.0, a kolejne rozpoczyna się na -100.0 14.526 1320.0. Wiem, że to szczegóły, ale jednak są. Brakuje też niektórych słupów (z tym staram się walczyć), a niektóre wysięgniki wyglądają jak na screenie 3. Tak więc z trakcją będzie trochę roboty, ale teraz mając nieco więcej wolnego czasu, będę mógł zacząć w tym grzebać. Jeszcze jest jedna rzecz może nierzucająca się w oczy, ale jednak powinna zostać wzięta pod uwagę, skoro ma być to naprawdę realna trasa. Otóż chodzi o rezonatory SHP. One powinny być ustawione 200m prze semaforem/tarczą ostrzegawczą.