Pora już nieco odgrzać temat. Jakoś się ostatnio zmobilizowałem i wziąłem się za poprawianie pozostawionych niedociągnięć na L61. Na razie dodałem kilka brakujących słupów sieci trakcyjnej. Poprzesuwałem też część rezonatorów tak, aby działały jak należy, tzn. że po najechaniu na tor z rezonatorem, zapala się SHP, a nie tak jak to było w kilku wypadkach np. że eventy dot. SHP załączały się jakieś 300m przed rezonatorem. Ponad to zacząłem poprawiać wskazania zwrotnic, czyli gdy przykładowo jechaliśmy w prawo, a wskaźnik zwrotnicy był ustawiony na jazdę w lewo. Na razie skończyłem L61_osobowy 1, 2 i 3 oraz L61_pospieszny. Mam już przygotowaną poprawkę na regio, ale muszę ją jeszcze przetestować. Niestety, z powodu braku czasu poprawki idą dość wolno, ale idą. Pozostałe poprawki dla zwrotnic dam niebawem.
Ale niestety, mam też pewien problem. Otóż chodzi o drogę widoczną na screenie (współrzędne też są napisane na obrazku). Nie wiem dlaczego, ale ta droga jest "przerywana". W Rainstedzie niby te fragmenty drogi są ze sobą połączone, ale w rzeczywistości nie wygląda to już tak dobrze. Macie może jakieś pomysły co z tym jest nie tak?