Nie wiem czy dobrze wam to wytłumaczyłem, TD może zostać jak była, ale ta modyfikacja będzie działać jako osobna sceneria. Jeszcze jej nie udostępniam, ponieważ pozostały mi jeszcze do wykonania eventy dotyczące semaforów (do końca nie wiem jak to zrobić aby dany sygnał wyświetlał się o danej godzinie) i dokończyć tor na którym stoi ST45(ewentualnie wstawić tam kozioł) . Jeżeli ktoś by mógł, proszę o wytłumaczenie mi jak do scenerii dodać drogę i ewentualnie jak dodać pojazdy po niej jeżdżące. Jestem dość początkujący w te klocki. Nie będę wydłużał odcinków prostych na scenerii tak jak to zaproponował @PanMechanik.
Taki nowy peron, podsypka i trawa obrasta szyny?
Pomodernizacyjny peron, który udostępnił @Macius5991, wstawiłem dlatego, że na wielu polskich szlakach już takie spotkamy. Chciałbym aby początkujący użytkownicy Maszyny mogli zobaczyć, że w Maszynie też są nowe perony.
Dodałem też trawę na torze, na którym stoi ST45 wraz z cysternami, ponieważ jest to tor nieużywany i przez lata zarastał trawą. Proszę również o wyrozumiałość, ponieważ całą trasę edytuje w notepad++.