Autor Wątek:  Poddziały w dziale publikacji?  (Przeczytany 5722 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline GpS20

• Free Will Sacrifice
  • Otrzymane polubienia: 0
Poddziały w dziale publikacji?
« dnia: 13 Kwietnia 2014, 14:09:45 »
Witam!

Pytanie które zadam kierowane jest do administracji forum. Czy jest możliwość lub czy administracja przewiduje podzielenie działu "Publikacje" na poddziały np. "modele", "dźwięki", "scenerie" itd.? Na pierwszy rzut oka panuje tam obecnie straszny bałagan. Dla mnie jako osoby która jest na tym forum nie od wczoraj, nie stanowi to problemu. Lecz dla mojego znajomego, odnalezienie tego co chciał było nie lada wyzwaniem. Tekstury mieszały mu się z modelami (to był największy problem - trzeba być naprawdę sprytnym by pomylić "paczka dźwięków dla EN57" ze scenerią ;) ).

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Life out here is raw, but I will never stop, I will never quit, 'cause I am frantic!

Offline Quark-t

• Administrator
  • Automaty liczą...
  • Otrzymane polubienia: 47
Odp: Poddziały w dziale publikacji?
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Kwietnia 2014, 21:20:57 »
Nie przewidujemy z prostego powodu - miejscem, z którego pobiera się dodatki, jest strona http://eu07.pl/pobierz/ Tam są wszystkie dodatki opublikowane od ostatniej Paczki Całościowej. Pobieranie wcześniejszych mija się z celem, bo najczęściej są już w paczce. Z tych, których nie ma, zrezygnowano z powodów jakościowych bądź innych. A pobrane teraz mogą nie być wprost kompatybilne. Były zamysły, aby i tam to podzielić na kategorie, obecnie zostało to wstrzymane. W każdym razie dziękujemy za sugestię.
Pozdrawiam, dr inż. Quark-t

Offline RoboBatman

• Wykaz Taboru Kolejowego na Tekstury
  • Otrzymane polubienia: 545
Odp: Poddziały w dziale publikacji?
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Kwietnia 2014, 21:39:15 »
@Quark-t: Ja sądzę, że jak ktoś chce to znajdzie i nie będzie dla niego/niej problemem brak segregacji ze względu na rodzaj dodatku (volunti non fit iniuria-chcącemu nie dzieje się krzywda).

Zamykam.
Rozi
« Ostatnia zmiana: 14 Kwietnia 2014, 10:06:29 wysłana przez Rozi »