Bry,
To może i ja przedstawię swoją wersję.
Sprzęt: Lapitok Asus F5
Ati Radeon Xpress 1100;
DUO Genuine Intel(R) CPU T2130 1.86GHz;
1024MB RAM.
Log'ów nie mam gdyż testowałem taśmowo i nie dałem rady zapisać,parametry sterowników karty zapodam w późniejszym terminie.
Misja: krzyzowa2_ET22-R002
Gdy dostałem S1 na semaforze postanowiłem sprawdzić co się dzieje i wyczaiłem to:
Następne testowane misje to:krzyzowa2 - PE9742 EU07-150;L053-sluzba-1-night;L053-sluzba-brutto-posp;Baltyk SM31-165 - we wszystkich po dojechaniu do pewnego miejsca symek nagle sie wysypywał...
Jeżeli dziś mi się uda to spróbuje porobić zrzuty błędów,chyba,że błędy znikną ;)
Tak czy inaczej na tej nowej paczce i moim sprzęcie wyciągam całkiem niezły FPS niż na zeszłych EXE (np. L053,Krzyżowa,chociaż Bałtyk i Moczniki już gorzej się prezentowały).
Poza tym niebawem mam zamiar zakupić nowy sprzęt więc mam nadzieję,że będzie elegancko,kwestia tylko właściwego doboru podzespołów.
Screeny umieść jako załączniki do wiadomości (podczas edycji rozwijasz roletę 'opcje dodatkowe...').
ZiomalClWersja sterownika karty graficznej: 8.342.0.0
Gdy jechałem po tej scenerii to symulator działał płynnie, poza kilkoma przycięciami, natomiast podczas tej płynnej jazdy symulator co 30s. przez 1s. zacinał się
Mam to samo,tylko może w innych częstotliwościach.