Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt Dolmiowo

<< < (2/5) > >>

Mihau:

--- Cytat: oko w 29 Września 2008, 15:07:09 ---kozak demo;];] ale.....jak zabieralem wagony z elektrocieplowni i zaczolem cofac na stacje to jakas sila zaczela mnie nagle pchac w przeciwna strone tak mocno ze bana jechala ze 160 na godzine i w polu wyladowalem jak tory sie skonczyly:/ to chyba wina exe.. to jakiego exe uzyc?

--- Koniec cytatu ---
Wyłącz tryb debugmode!

oko:
ok już działa tylko nie rozumiem czemu jak już wracam  z 2 para wahadła z tej dalszej bocznicy i zgodnie  opisem powinienem wrócić maszynka na miejsce gdzie zaczynamy misje mi wyświetla sie sygnał "na dwa" i jadę do stacji końcowej przez ten most i tam po przyczepieniu wagonów z bocznicy dostaje białe światełko po wjechaniu w perony dostaje znowu sygnał na dwa i  wracam na stacje gdzie zaczynaliśmy misje jadąc na zajęty tor:)

O nie ! Ręce mi opadły.

REWIZOR
Uczymy się pisać, poprawnie po polsku.

danielek:
Witam, brak eventów i wywala mi symka:

lukaszowice1e_k2_sem_ info
                1w_c2
                1w_c2_s1
                1w_c2_s2

Gumis45:
Witam a mi wywala ciągle "Cannot load dynamic object 817365 from pkp\gbs\208kf Error=-8@0", ale zmieniłem na inne wagony i dalej mi pokazuje to samo.

Patrykos:
A sprawdzales w scenery/dolmio/składy1.icn czy tam nie masz jeszcze wpisanych wagonów? A eventy, faktycznie, mi też wywala.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej