Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt Dolmiowo
JONIN_EZT:
Generalnie koncepcja scenerii mi się bardzo podoba. Brakuje takich misji na SM42 w innych sceneriach. Przyczepiłbym się jedynie do trakcji (wszędzie ten sam wysięgnik 3D i brak zygzakowania), ale to tam mały szczegół.
Czy generalnie trasa będzie jeszcze dłuższa, bo z jednej strony (gdzie SU46 zaczyna misję) jest mała stacyjka, czy już samo wykończenie zostaje?
--- Cytat: danielek w 29 Września 2008, 17:00:47 ---Witam, brak eventów i wywala mi symka:
lukaszowice1e_k2_sem_ info
1w_c2
1w_c2_s1
1w_c2_s2
--- Koniec cytatu ---
Brak semafora SS3czbI.inc. Spróbuj jeszcze raz wypakowac wszystko, bo ten semafor z modelem jest.
--- Cytat: Gumis45 w 29 Września 2008, 17:16:06 ---Witam a mi wywala ciągle "Cannot load dynamic object 817365 from pkp\gbs\208kf Error=-8@0", ale zmieniłem na inne wagony i dalej mi pokazuje to samo.
--- Koniec cytatu ---
Ściągnij paczkę gbs http://eu07.pl/forum/index.php/topic,8535.0.html i przy okazji czy Ci jeszcze jakichś innych nie wywala.
danielek:
Pobrałem i wypakowałem jeszcze raz, ale dalej mam brak semafora SS3czbI.inc.
Dolmio89:
1 Poprawiona paczka zawiera już plik SS3czbI (myślałem, że to standardowy semafor i dlatego nie dodałem go do wcześniejszej paczki).
2 oko nie do końca rozumiem o co Ci chodzi, najlepiej pokaż screena z zaznaczonym torem na który wjechałeś po powrocie z Łukaszowic. Prawidłowo powinieneś wjechać na ostatni tor, zostawić wagony i zjechać na ten tor gdzie stoi wrak ET21.
3 Trakcja jest jaka jest bo wieszam ją w notatniku, nigdzie na forum nie znalazłem tutoriala na temat trakcji więc zrobiłem jak umiałem.
4 Planuje przedłużyć trasę we wszystkie strony. Jeśli przejdziecie się szlakiem dwutorowym zobaczycie odchodzącą łącznice i zalążek stacji węzłowej (ale tu jeszcze muszę sobie wszystko rozplanować), za Łukaszowicami planuje przedłużyć szlak jednotorowy. Od Dolmiowa zaczyna się też szlak niezelektryfikowany, na razie jest tam jedna mała stacja i ten szlak tez będzie przedłużony. Ponawiam apel o modele :)
Patrykos:
http://eu07.yarek.pl/archives/filefind.php
ST44-003:
Z zauważonych błędów to: wywala mi pkp/head3-rgw.t3d :)
Może ktoś podesłać? :)
Wyszukiwarka plików nie kłamie. ^^
REWIZOR
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej