Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt Dolmiowo
Dolmio89:
Witam,
Prezentuje wam wersję demo mojej powstającej trasy. W wersji tej mamy możliwość wykonania manewrów SM42 na stacji i bocznicach w Dolmiowie, z krótkim wypadem do Łukaszowic. Dokładny opis misji znajduje się w pliku info.
Jak widzicie trasa nie jest jeszcze ukończona, w związku z rozpoczynającym się rokiem akademickim nie będę miał zbyt dużo wolnego czasu i nie jestem w stanie podać terminu wydania pełnej wersji trasy. Jednocześnie proszę o pomoc w dalszej budowie trasy, potrzebuje modeli różnych obiektów kolejowych spotykanych na stacjach i szlakach (wieże ciśnień, magazyny, dworce, budki dróżników przejazdowych) i oczywiście modeli domów i zakładów przemysłowych. Dziękuje wszystkim tym którzy już mi pomogli pisząc tutoriale i odpowiadając na moje pytania na forum. Szczególnie dziękuje Łukaszowi92 za wykonanie pulpitu do nastawni i za testy trasy.
LINK: http://eu07.pl/userfiles/1686/dolmiowo_paczka4.rar
Paczka z wiadomych powodów nie zawiera tekstur do modelu nastawni autorstwa Paula.
Czekam na wasze uwagi/opinie/komentarze. Nie odpowiadam na pytania związane z taborem użytym w scenerii.
Mihau:
Sceneria bardzo ładna na szlaku, bodaj do Łukaszewic trochę pusta ale jeśli to wersja demo to ok.
Jedyne błędy, które zauważyłem u siebie, to brak podsypek "anglików" oraz niektórych rozjazdów.
Zaraz sprawdzę misje i napisze jak było.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Dolmio89:
Zapomniałem napisać, że trasa powstaje w jet'ie i notatniku. Podsypki pod zwykłymi zwrotnicami uzupełnię w następnych wersjach, natomiast do anglików nie umiem wstawić podsypki. Oczywiście "pustynia" zostanie zabudowana, ale tu już liczę na wasze modele.
oko:
Kozak demo;];] ale.....jak zabierałem wagony z elektrociepłowni i zacząłem cofać na stacje, to jakaś siła zaczęła mnie nagle pchac w przeciwna stronę tak mocno ze bana jechała ze 160 na godzinę i w polu wylądowalem jak tory sie skonczyly:/ to chyba wina exe..
Resztę poprawisz sam.
REWIZOR
Dolmio89:
Ja używam exe z Dizelpack'a (735 kb) i nie miałem żadnych problemów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej