Autor Wątek:  Wydzielone z "Prawa autorskie?"  (Przeczytany 1427 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

EU07-033

• Gość
Wydzielone z "Prawa autorskie?"
« dnia: 16 Września 2008, 18:01:16 »
Kolego, a raczej dziecko (pozwolisz że się tak wyrażę) swego czasu rozmawialiśmy na ten temat, ale widzę że zapomniałeś lub też udajesz że nie pamiętasz, Ty wrzucałeś fotki na "www" a ja w zamian dawałem Ci fotki na tekstury które oczywiście na siłę ciągnąłeś ode mnie no ale trudno stało, nasze stosunki uległy pogorszeniu bo jak sam widzisz okazałeś się bardzo pazerny bo to co chciałem dać innym to Ty twierdziłeś że Ci obiecałem i to Tobie mam to dać, ja niczego nie obiecałem i nie miałem obowiązku dawać Ci akurat tych zdjęć które Ty chciałeś, proponowałem inne ale skoro nie to jak to mówią nie ma wcale.
A teraz skoro jesteś taki figo fago i aż tu z tym przyszedłeś to ja przygotowałem coś lepszego, w niżej umieszczonym screenie znajdują się wiadomości od Ciebie, niech wszyscy zobaczą jaki to Ty dorosły jesteś i jakie masz wychowanie kur..........ie, odpowiednie wyrażenia i słowa zakreśliłem na czerwono, chyba każdy z Was się domyśla co tam miało być i co oznaczają te wyrażenia.

PS. Dziecko i po raz ostatni Ci powtarzam nie pisz do mnie, umowa była umową zdjęcia zostają i radzę na przyszłość zastanowić się co się pisze. Skoro ktoś nie chce z Tobą rozmawiać to nie narzucaj się na siłę bo może ktoś ma lub nie życzy sobie rozmowy w nie wychowanym gówniarzem który myśli że pozjadał wszystkie rozumy.
Bywaj zdrów.
« Ostatnia zmiana: 16 Września 2008, 18:50:41 wysłana przez Akvin »

Online Mihau

• Grafika - brak ciągnie z procka
  • Otrzymane polubienia: 18
Odp: Prawa autorskie?
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Września 2008, 18:35:15 »
No to Patrykos popisałeś się...
Strażak-ratownik, kierowca OSP Susz

EU07-033

• Gość
Odp: Prawa autorskie?
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Września 2008, 18:36:32 »
Pokaż też swoje wiadomości, dla pełnego obrazu.

Sęk w tym że olewałem tego typa, a jak już coś odpisywałem to "tak" lub "nie" albo "<lol2>", a no i jeszcze to że jak już mnie tym adminem serwera zaczął straszyć to kazałem mu pisać do niego i aby dał znać jak coś załatwi.

Wątek o prawach autorskich - OK. Natomiast na kłótnie i pranie własnych brudów na forum przyzwolenia nie będzie.
Wydzielam.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 16 Września 2008, 18:50:18 wysłana przez Akvin »