Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
[Wspólna Twórczość] Wasze propozycje.
Patrykos:
Więc nie wiem co z tą 181...mogę udostępnić plany komuś chętnemu, są tam rysunki, dane techniczne itd.
mk1992:
@Patrykos co ze zdjęciami, które zobowiązałeś się zrobić?
EP08_015:
Myślę że na koniec wakacji zamkniemy ten temat i zarazem koncert życzeń. Zbudujemy listę modeli i innych takich do zrobienie i pomyslimy jak to wykonać.
Wstepna lista TABORU jest nastepująca:
BR232
SA109
SA101/121
SA102
EN81
SM30
1822
SR71
SR53
E181
Nie podejmuję się budyków i wiaduktów, bo szkoda czasu, jesli umiesz stawiać boxy w maxie mapować teksturą i znasz mniej wiecej wysokosc filarów to taki wiadukt czy most czy tam jakis budynek mozesz zrobić samemu. Jeden z kolegów już próbuje i nawet mu to idzie.
Sakorius co jest do zrobienia przy tej maszynie? Bo ładnie wygląda na renderze.
Sakorius:
No więc jeśli pozwolicie, to ja chciałbym "zarezerwować" sobie stworzenie modelu SM30, ponieważ mam wszelkie materiały potrzebne do jego wykonania (zdjęcia, rysunki) :)
--- Cytat: EP08_015 w 17 Sierpnia 2008, 11:53:00 ---(...)
Sakorius co jest do zrobienia przy tej maszynie? Bo ładnie wygląda na renderze.
--- Koniec cytatu ---
Podbijarka PR275 to w sumie sam szkielet z niewykończonymi wózkami, do wykonania są praktycznie wszystkie elementy podwozia oraz mechanika podbijania. Potrzebna też jest nowa tekstura. Ale myślę, że z tym uporam się sam.
JONIN_EZT:
No ja proponuje parę dodatków do naszej trakcji.
Wysięgniki przewodu wzmacniającego (występują na linii Trójmiejskiej SKM i w okolicach Krakowa, na nowo zmodernizowanych liniach i w czasie modernizacji np. CMK, częśc E20 itd)
Tylko zostaje problem z samym przewodem, bo metodą budowy trakcji (Wires) nie da się zrobic falowań głównego przewodu, albo zostawi się jako ozdoba tak samo jak w przypadku modelu LPN, który już był dawno zbudowany na potrzeby symka. Tutaj mogę zrobic fotki tych wysięgników ze swojego rejonu.
Druga sprawa model słupa który występuje tylko na CMK w 2 teksturach (czarna [stara] i srebrna [nowa]). Dodatkowo wysięgniki bo się różnią od normalnych rurowych. Tu akurat nie mam możliwości sfocenia tych słupów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej