Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
[Wspólna Twórczość] Wasze propozycje.
eu07-001:
--- Cytat: EP08_015 w 17 Sierpnia 2008, 11:53:00 ---1822
SR71
SR53
--- Koniec cytatu ---
1822 Jest dwusystemowa nie wiem czy exe ją obsłuży ,dałem się tylko ponieść marzeniom...
SR71 i SR53 to praktycznie ten sam model ,zdaje się że różni się tylko barierkami na dachu. :D
EP08_015:
Nie patrzmy na exe. Exe jeszcze długo polowy taboru nie obsłuży. Chodzi mi bardziej o to by jako AI można było z boku podziwiać. EU43 adtranza i bombardiera, tak samo dwusystem a w symku śmiga.
--- Cytuj ---No więc jeśli pozwolicie, to ja chciałbym "zarezerwować" sobie stworzenie modelu SM30, ponieważ mam wszelkie materiały potrzebne do jego wykonania (zdjęcia, rysunki) :)
--- Koniec cytatu ---
Superowo, w takim razie koledzy, wszelkie materiały fotograficzne proszę kierować do sakoriusa. Sakorius, ja też coś mam z sm30.
Poza tym, poszukuję zdjęcia chociażby samej tabliczki i numeru dla dowolnej lokomotywy SU42 ale tej starej czyli robionej z SM42 w zielonym malowaniu.
Patrykos:
Epek, a idea tej wspólnej twórczości chyba się nie kończy TYLKO NA TYM aby zrobić tabor i go odłożyć? Dobrze zrozumiałem ? Chodzi chyba o to, aby móc tym pojeździć a nie zrobić model i macie, zrobiłem jestem dumny.
paul4402:
Patrykos jeśli o to chodzi to może zrób kabiny dla każdego z tych maszyn z osobna i jeszcze odpowiednie exe pod nie napisz a nie sie ludzi czepiasz. Wiadomo, że jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma.
PS: Jeśli zrobiłem OT to zaraz wywalcie ten post na bocznice.
Patrykos:
W 3dsie już mam co robić. Jeśli się podszkolę to z miłą chęcią. Jak widzisz siędzę w teksturach a modelowanie dopiero poznaję...więc może niedługo :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej