Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
[Wspólna Twórczość] Wasze propozycje.
EP08_015:
Witam.
Skoro zdecydowaliśmy się współpracować nieco ściślej, na początek chciałbym zobaczyć/odczytać Wasze propozycje. Tu mamy możliwość troszkę poluzować wodze i pomyśleć…, czego Nam brakuje? Co chcielibyście mieć w symku? Czego najbardziej Wam brakuje? Może coś z taboru? Albo jakaś zabudowa? Może jakieś elementy infrastruktury? Już widzę pojawiły się ciekawe rzeczy typu słupek reklamowy, trzepak, śmietnik…
Liczy się każda propozycja, mieszcząca się w granicach zdrowego rozsądku i możliwości graficznych symka. Zobaczymy, co chcecie. Może z czasem sporządzimy listę, wg, której będziemy realizować nasze zamierzenia. Uporządkujemy listę rzeczy. Powiedzmy, że to będzie mały koncert życzeń. Ale nie przesadzajcie, bo nikt nie będzie modelował rakiety kosmicznej.
Pozdrawiam i liczę na propozycje z Waszej strony.
Może wiele z tych pomysłów zrealizujecie sami…. Kto wie… Ja od strony technicznej z miłą chęcią pomogę. Posiadasz maxa? Umiesz zrobić boxa? Jak tak to jesteś w stanie wykonać ze 30 prostych modeli. A w reszcie Ci pomogę.
Pozdrawiam.
Marcin1992:
Myślę że warto by zrobić kabinę do EP08 na bazie jakiejś istniejącej kabiny do EU07. Ja właśnie wkraczam w zabawę z kabinami, więc zespołowo można by takie coś zrobić.
Co o tym myślicie?
lukasz92:
W EP08 wystarczy przecież podmienić tarczę haslera ;)
Patrykos:
Witam
Ja proponuje zrobić BR232, to jedna z czołowych lokomotyw, których nam brakuję. Mogę pomóc przy materiale, głównie zdjęcia, jak również mogę zrobić teksturę. Chodzi mi też, aby lokomotywa nie miała 100 tysięcy poly, a miała np. 30-60.
Marcin1992:
Ale ciekawie by było gdyby EP08 miała swoją unikalną kabinę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej