Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

[Wspólna Twórczość] Wasze propozycje.

<< < (2/15) > >>

EP08_015:
Jest kanciata to da się zrobic. Zdobądż dobre zdjęcia na wozek ale w calości a nie skladane z 3 lub 4. W tym loku najwięcej pożarl by wlasnie wozek. Zdobadz material i podeslij mi na mail. Ja te zdjecia przekaże do dalszej obrobki.

Zaproponuj też zestaw dźwięków dla:

-syrena
-sprezarka
-silnik dizla
-itp.

EP08_015:
@Marcin1992  zaproponuj jak miała by wyglądać? Pokaż jakieś zdjęcia. Kabina do ep, polegająca na zmianie tekstury haslera już jest.

Dolmio89:
Witam,
Ja już od pewnego czasu dłubie w jet i notatniku, moja trasa powoli nabiera kształtów, jadnak brakuje mi modeli budynków i infrastruktury. Myśle, że nawet początkujący modelarz dałby rade stworzyć jakieś proste budynki strażnic, budek dla dróżników przejazdowych, jakieś wieże ciśnień, magazyny. Bardzo by się też przydał model jakiejś hali lokomotywowni albo wagonowni. Naprawde nie są to wielkie rzeczy, a bardzo upiększają scenerie. Co do modeli taboru to moim zdaniem brakuje modeli wszelkich drezyn, i pojazdów specjalnych.

Ze swojej strony mogę zaoferować zdjęcia na tekstury pługu odśnieżnego 411S.

Moge też zrobić fotki różnych budynków.

Marcin1992:
Właśnie mógłbym na podstawie mojej przeróbki kabiny EU07 zrobić kabinę do EP08, tylko potrzebowałbym dokładnych zdjęć pulpitu z przełącznikami. Wtedy zrobiłbym ładny i szczegółowy pulpit z przełącznikami. Dodatkowo ktoś znający *.t3d mógłby wymodelować jakieś nowe rzeczy na ścianę np. buczki od SHP i CA, aparaturę od Radiostopu, jakieś wieszaki a na nich wisząca kurtka maszynisty.

Ajusto:
Najlepiej (wg. mnie)to poczekać aż 07 z "Nowości 2008" zostanie skończona i wtedy na jej podstawie myśleć nad 08 ;]
Mi by zależało nad wykonaniem SA109-134, szynobus, który jeździ w moim rejonie. Co do modelowania to nie moge za bardzo w tym pomóc bo dopiero się uczę modelować ale jak ktoś podjął by się wykonania tego szynobusu, to służę pomocą, w wykonaniu kabiny (t3d, mmd.) i tekstur kabiny/loka.
Druga sprawa, fajnie by było zrobić kabinę do "Tamarki". Jest kabina zrobiona ale nie jest wydana oficjalnie. Też służę pomocą jak by się ktoś podjął wykonaniu tej kabiny.
Na razie tyle ode mnie.
Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej