Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

[Wspólna Twórczość] Wasze propozycje.

<< < (3/15) > >>

Marcin1992:

--- Cytuj ---poczekać aż 07 z "Nowości 2008" zostanie skończona i wtedy na jej podstawie myśleć nad 08
--- Koniec cytatu ---

Ajusto, dobra myśl. Także wycofuję propozycję kabiny do EP08.

mk1992:
A ja znowu o sceneriach...

Brakuje mi wiaduktów kolejowych i drogowych. Obecnie dostępne są już przestarzałe i nie ukrywajmy, urodą nie grzeszą. Mogę zrobić jakiś model dla drogi 4 pasmowej, potrzebowałbym tylko jakieś fotki i przybliżone wymiary, i zabieram się do roboty nawet teraz.

Pozdrawiam!

Patrykos:
Jeśli mowa o wiaduktach...
W mojej okolicy są 2 wiadukty kolejowe, na torach piaskowych. Jutro mogę się zabrać do roboty (czyt. obfocić je).

mk1992:
Patrykos, będe wdzięczny. W takim układzie jutro/pojutrze (w zależności, kiedy dostanę zdjęcia) zabiorę się za wiadukt (czyt. stworzyć go).

Dzięki!

EDIT:

--- Cytat: Dolmio89
---Bardzo by się też przydał model jakiejś hali lokomotywowni albo wagonowni. Naprawde nie są to wielkie rzeczy, a bardzo upiększają scenerie. Co do modeli taboru to moim zdaniem brakuje modeli wszelkich drezyn, i pojazdów specjalnych.
--- Koniec cytatu ---

Jakiś czas temu myślałem nad zrobieniem czegoś podobnego do "jamy toruńskiej" w Poznaniu (chyba nawet wspominałem o tym na forum). Jednak bez zdjęć ciężko coś zrobić a google.pl za dużo nie oferuje w tej materii.

Jeżeli ktoś z okolic Poznania ma możliwość obfocenia jamy toruńskiej (to nie muszą być szczegółowe zdjęcia) to będzie można pomyśleć nad zrobieniem czegoś takiego do symka.

Darth Luk:
Hmm skoro koncert życzeń - zawsze chciałem mieć w symku EN81 (mogę porobić foty na tekstury). A tak na serio jak skończymy z taborem kolejowym to może zróbmy tramwaje do Symka (w końcu to symulator pojazdów szynowych) z jakąś miejską trasą? Ale dopiero jak EXE bedzie w stanie to uciągnąć:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej