Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
[Wspólna Twórczość] Wasze propozycje.
EU07-483:
--- Cytat: Darth Luk w 13 Sierpnia 2008, 23:22:42 ---Hmm skoro koncert życzeń - zawsze chciałem mieć w symku EN81 (mogę porobić foty na tekstury).
--- Koniec cytatu ---
Zdjęcia są, model jest (nieukończony) więc myślę, że EN81 w symku zagości. Ale jeśli możesz to rób zdjęcia - zawsze będzie więcej tekstur.
tomeqp:
Brakuje mi Haslera cyfrowego, a coraz więcej loków właśnie je ma; w sceneriach tych wieży przekaźnikowych, naprawdę to gdzie nie popatrzę u mnie jakaś stoi, niedawno postawili kolejną. W symku ich nie ma, moim zdaniem jest w ogóle za mało obiektów typu: wieże, żurawie budowlane, ale wiem że to żre dużo FPSu. Najbardziej jednak zależy mi na Haslerze cyfrowym. A co do scenerii: moim zdaniem jest trochę za mało misji na bardzo ciężkie brutta, mające po 45 wagonów, po prostu często tak długie składy nie mieszczą między zwrotnicami. A żaby nie było że ja tylko gadam i gadam: W miarę możliwości postaram się zrobić podświetlenia do kabin, w których jeszcze ich nie ma. Teraz mam w planach ET42, jak tylko uda mi się poradzić z podświetleniem Haslera, spróbuję to zrobić :)
ST44-003:
Musze niestety przygasić wam zapał do tworzenia kabiny 08. W temacie z Nowościami 08 było powiedziane o pracach nad ową kabiną. ;)
Swoją drogą, przebywałem ostatnio w kabinie 08-010, jak coś służę poradą co i jak dorzucić do niej ;)
EDIT: Zdjęć niestety nie mam, ponieważ mechy nie zgodziły się na zrobienie zdjęć :)
bohunIC:
A ja chciałbym model podbijarki http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ec/IMG_2067_Railway_works_vehicles.jpg/800px-IMG_2067_Railway_works_vehicles.jpg
Ja z chęcią moge wymodelować to i owo ale już sprzęgami i innymi bajerami się nie zajme bo raz że czas dwa że nieche robić prowizorek jak w 3e. Więc jak ktoś się znajdzie z texturami i planami to możliwe że się coś wolnymi wieczorami pomodeluje.
Gagarek:
No, skoro mój szynobus jest już niemal zrobiony, to mogę porobić tekstury Eaosów (chociaż jest ich już bardzo dużo) i wagonów typu Simms http://www.wagony.net/foto/Simms1.jpg Czasem stoją na bocznym torze i czekają na towar (głównie metal i inne odpady z budowy po drugiej stronie ulicy).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej