Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
[Wspólna Twórczość] Wasze propozycje.
EU07-483:
A i ja zgłoszę swoją propozycje - w maszynie zawsze brakowało jednej, jedynej lokomotywy i kabiny do niej - EP09. Model o ile mi dobrze wiadomo robi/robił Profeta. Ale do kabiny chętnych nie było - ja ze swojej strony mogę zaoferować zdjęcia kabin.
prof_klos:
No jak to, była EP09 z kabiną przecież, toteż nie można mówić, że tego brakowała :-)
Rozumiem, że mówisz o jakiejś rozwiniętej, ulepszonej wersji :-)
RooteK:
Fajnie by było mieć w symku więcej taboru wąskotorowego. Mam zdjęcia jakichś wagonów osobowych oraz Wls75+kabina oraz węglarkę Wddxh
EU07-483:
--- Cytat: prof_klos w 14 Sierpnia 2008, 10:53:00 ---Rozumiem, że mówisz o jakiejś rozwiniętej, ulepszonej wersji :-)
--- Koniec cytatu ---
Już wiem, że w kabinie EP09 nigdy nie byłeś. A i z zewnątrz nieczęsto masz okazje oglądać tę serię.
Równie dobrze można powiedzieć, że to Autosan H-9. Podobieństwo do H-9 jest takie samo jak do EP09
Sakorius:
--- Cytat: bohunIC w 14 Sierpnia 2008, 09:34:47 ---A ja chciałbym model podbijarki http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ec/IMG_2067_Railway_works_vehicles.jpg/800px-IMG_2067_Railway_works_vehicles.jpg
(...)
--- Koniec cytatu ---
:)
Nie wiem czy kiedyś zrobię ten model, może tak, może nie. W każdym bądź razie, mam do Was pytanie, kto by sie podjął ewentualnego dokończenia modelu? Teksturę przygotuje nową, bo to co teraz jest to o kant pupy potłuc...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej