Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

[Wspólna Twórczość] Wasze propozycje.

<< < (6/15) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: GłowaWojtas w 14 Sierpnia 2008, 11:01:30 ---Fajnie by było mieć w symku więcej taboru wąskotorowego. mam zdjęcia jakichś wagonów osobowych oraz Wls75+kabina oraz węglarkę Wddxh

--- Koniec cytatu ---
Jestem w stanie wykonać zdjęcia na tekstury do wagonów osobowych i sprawdzę czy także te wymienione.
Tor 750mm

bohunIC:

--- Cytat: Sakorius w 14 Sierpnia 2008, 11:15:57 ---Nie wiem czy kiedyś zrobię ten model, może tak, może nie. W każdym bądź razie, mam do Was pytanie, kto by sie podjął ewentualnego dokończenia modelu? Teksturę przygotuje nową, bo to co teraz jest to o kant dupy potłuc...

--- Koniec cytatu ---

Nie musisz już szukać, oto JA sie podejme dokończyć tą piękną podbijarke o ile dostane plany i textury dobre. Tak mi bardzo brakuje tego modelu.

A tak poza konkursem to może ktoś chce poprawić 3E? Tam potrzeba tylko dopasowac sprzęg, zrobić drabinke/schodki do kabiny i poprawić kontury dachu. Jest ktoś chętny bo model się kurzy na HDD a wolna przestrzeń dyskowa się powoli kończy.

Profeta:

--- Cytat: EU07-483 w 14 Sierpnia 2008, 10:47:04 ---A i ja zgłoszę swoją propozycje - w maszynie zawsze brakowało jednej, jedynej lokomotywy i kabiny do niej - EP09. Model o ile mi dobrze wiadomo robi/robił Profeta. Ale do kabiny chętnych nie było - ja ze swojej strony mogę zaoferować zdjęcia kabin.

--- Koniec cytatu ---
Model zewnętrzny w wersji, powiedzmy, "classic" jest gotowy. Obecnie powstaje model zewnętrzny po NG (połówkowe patyki, halogeny itd). Natomiast kabinę tworzy KURS90, więc wszelkie propozycje pomocy/współpracy należy kierować do niego :).
Oczywiście jak zwykle proszę o zdjęcia na tekstury. Cenne będą zdjęcia cargowej dziewiątki :).
Pozdrawiam i życzę Wam cierpliwości!

eu07-001:
Jutro jadę na żuławy - z aparatem oczywiście ,więc mogę coś wąskotorowego obfocić.
Ale żeby było bardziej wyluzowane: brakuje nam SM30, 1822(ptkigk Rybnik) i SR71/53 ;-) te loki są takie popularne...

Patrykos:
I kolejna moja propozycja, lokomotywa 181, E181 jak tam kto woli, również mogę wykonać teksturę i wspomóc materiałem na tekstury.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej