Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
[Wspólna Twórczość] Wasze propozycje.
EP08_015:
Te loki robi profeta. Skontaktuj się z nim i zaproponuj zrobienie tekstur WG jego mapowania. Wszystko co przypomina EP05 robi profeta.
Patrykos:
Pisałem dobry tydzień, dwa temu...lecz bez odzewu.
Profeta:
--- Cytat: Patrykos w 16 Sierpnia 2008, 09:14:36 ---Pisałem dobry tydzień, dwa temu...lecz bez odzewu.
--- Koniec cytatu ---
Jak widać Włodek wie o mnie więcej niż ja sam ;). 181 ma zdecydowanie więcej wspólnego z ET40 niż z EP05, więc to raczej autora "bombowca" należy pytać czy podejmie prace nad wyżej wymienioną lokomotywą. Co do Twojego PW to przyjąłem do wiadomości, że gdybym kiedyś jednak podjął prace nad tą maszyną to wówczas się do Ciebie zwrócę. Jak wiecie pracuję obecnie nad kabiną siódemki i pudłem EP09, więc nie będę się póki co bardziej rozdrabniał. Co do czeskich loków to bardziej interesują mnie materiały dotyczące 121 (ET05), 140 (ET13), 141 i 163.
Pozdrawiam!
Sigman:
140 ma teraz jeździć w Orlenie, więc jak tylko pojawi się w Lublinie, będziesz miał materiały w postaci zdjęć na teksturę.
EP08_015:
--- Cytuj ---Co do czeskich loków to bardziej interesują mnie materiały dotyczące 121 (ET05), 140 (ET13), 141 i 163.
Pozdrawiam!
--- Koniec cytatu ---
Coś kojażyłem że robisz jakieś czeskie, dlatego zaproponowałem kontakt do Ciebie.
Co do bombowca, to owszem ZT poznań dał mi plik max i przekazał model do wykończenia mi, przekazując tym samym prawa autorskie, jednak model poszedł na dalsze modyfikacje do @Kurs90, który jest w posiadaniu najnowszej wersji pliku źródłowego ET40. Skoro nie Profeta to moze Kurs Wam go zrobi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej