Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Pantografy jednak przed nebulą
EP08_015:
A już jutro niedziela jak sprawa wygląda winger? jutro już podniesiemy patyki?
Widzę że nie a jednak przyjdzie nam znowu czekać.
No nic - puki co prąd ciągniemy z powietrza albo z baterii słonecznej panowie mechanicy pełna ekologia.
CTL:
Witam czy zapowiadana na dzisiaj aktualizacja odnośnie pantografów dojdzie do skutku??
Pozdrawiam
Sm42:
--- Cytuj ---Witam czy zapowiadana na dzisiaj aktualizacja odnośnie pantografów dojdzie do skutku??
--- Koniec cytatu ---
Nie żebym Cie obrażał, ale jestes strasznie naiwny i łatwowierny.
EP08_015:
To po licho się mówi że już w sobote albo w niedziele raz już o tym była mowa po co obiecywać gruszki na wierzbie.
Nikogo nie mam zamiaru obrażać ale jak już mówiłem lepiej nie mówić za szybko co będzie bo znowu się przekonujemy że nic nie będzie.
Ale z tego co pamietam to była wzmianka o tym że jak nie w tę niedziele lub sobote to najdalej do połowy marca.
Tak czy inaczej jeździmy ekologicznie na baterie słoneczną.
Sm42:
--- Cytuj ---To po licho się mówi że już w sobote albo w niedziele raz już o tym była mowa po co obiecywać gruszki na wierzbie.
Nikogo nie mam zamiaru obrażać ale jak już mówiłem lepiej nie mówić za szybko co będzie bo znowu się przekonujemy że nic nie będzie.
Ale z tego co pamietam to była wzmianka o tym że jak nie w tę niedziele lub sobote to najdalej do połowy marca.
--- Koniec cytatu ---
No wiesz według mnie to patyków prędko nie zobaczymy.Ale od obiecywania i robienia jest tu Winger więc jemu należy oddać głos i wogóle cieszyć sie że ktos te pantografy robi.A ile to potrwa... no cóż.
A tak nawiasem mówiąc jesli ktos pisze np. W sobote wyjdzie nowa trasato nie brałbym sobie tego do serca bo możesz się wiele razy zawiesc.Ja rozumie że autorzy mają studia, prace, rodziny ale po co obiecywać czegos co napewno w tym terminie nie wyjdzie.I nie dotyczy to patyków.Ale chociaż chwała im za to że wogóle cos robia i że nawet jak nie wyjdzie im cos w terminie to nie piszą że padł im dysk.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej