Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Pantografy jednak przed nebulą

<< < (15/25) > >>

Winger:

--- Cytat: "CTL" ---Witam czy zapowiadana na dzisiaj aktualizacja odnośnie pantografów dojdzie do skutku??
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Nic nie bylo na dzisiaj obiecywane.
Bylo powiedziane ze 'moze'. Na pewno nie pisalem 'na pewno'.

Zdaje sie ze nie bede nigdy opdawal jakichkolwiek terminow, przewidywanych czy tez nie.

Sm42:

--- Cytuj ---Zdaje sie ze nie bede nigdy opdawal jakichkolwiek terminow, przewidywanych czy tez nie.
--- Koniec cytatu ---

Według mnie tak będzie najlepiej.

Pozdrawiam

CTL:

--- Cytat: "CTL" ---Witam czy zapowiadana na dzisiaj aktualizacja odnośnie pantografów dojdzie do skutku??

--- Koniec cytatu ---
Przepraszam jezli obrazilem autora swoim stwierdzeniem, ale to bylo tylko moje pytanie i oczekiwalem odpowiedzi tak lub nie, no ale jak widze wszyscy tu sa przewrazliwieni na tym pukcie a wiec juz sie napewno nie wypowiem w tej sprawie, bo po co mam otrzymywac takie odpowiedzi!!!!!!!

Dewik:
Hmmm....Niedawno było głośno o patykach...A teraz kurde jak nigdy cisza(chyba przed burza;p)Chciałem sie zapytać jak idą prace nad patyczkami??bo ja już nie moge się doczekac :P

zpc:
Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla;) ale stopni tych jest duzo wiec warto wlasnie grzecznie zapytac;) Sluchy chodza:d Ale pozyjemy - zobaczymy;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej