Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Pantografy jednak przed nebulą

<< < (13/25) > >>

Dewik:
No super wypas...Bardzo chciałbym pojezdzic sobie ep05:))W moich okolicach nie spotka sie jej nigdy wiec chciałbym chociaz w symku nia posmigac...:)

Bart:

--- Cytuj ---Wersja low-detail zostanie 'przycieta' do ok. 10000 trojkatow, a tekstury zmniejszone do ponizej 1 MB
--- Koniec cytatu ---

O w morde... :)) Winger.. przycięta?? :))) EU07 ma okolo 6000 trójkątów :) To oznacza że i tak wersja low-detail będzie ładniejsza od siódemki (może nie ładniejsza bo to kwestia gustu ale napewno b. szczegołowa)... a na avi to którą wersję podziwiamy?

Winger powiedz mi jakim programem zrzucasz na avi bo mi by się też takie coś przydało. Skąd to ściagnąć? Jeśli to jakieś demoware to może wrzuciłbyś na FTP? :) Nakręcę Lublin

Winger:
Na screenach i filmikach jest wersja 25000.

Filmiki robilem programem FRAPS - zrzuca toto do avi, moze nawet z dzwiekiem, potem kompresowalem VirtualDubem do divx'ow.
Problem w tym, ze te demo pozwala nagrac jedynie 15 sekund.
Ale znalezienie bardziej funkcjonalnej wersji nie bedzie chyba w tych czasach zbytnim problemem... :>

BTW: myslalem, ze siodemka ma 9000 trojkatow...

McZapkie:
Ja mam wersje FRAPS 1.9D i tam chyba nie ma limitow w dlugosci pliku avi, ale nie nagrywa dzwieku.
Zreszta obecna wersja chyba tez nie.

Mc

Winger:
Alez ta ktora ja mam nagrywa dzwiek.
Tylko ja tego nie robilem.
Mam demo wersji 2.0.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej