Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Pantografy jednak przed nebulą
Sm42:
--- Cytuj ---Myślę, że jakbyście się sami wzięli do roboty i zrobili patyki plus nową trasę to byłoby znacznie szybciej;)... A jak nie potraficie (ja też nie), to nie narzekajcie, tylko cierpliwie czekajcie. Przecież ludzie, którzy zajmują się tym symkiem nie biorą z tego tytułu żadnej kasy, robią to całkiem za friko, kosztem swojego cennego czasu. Oprócz robienia symka pracują albo studiują i nie będą siedzieć przed kompem 24 godziny na dobę, bo MY chcemy JUŻ nowy update. Pozostaje nam więc nic innego jak czekać pokornie na kolejne wrsje.
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze nie pisałem tego na poważnie.Po drugie według mnie autorzy nie powinni mówić że nowa aktualizacja będzie za dwa tygodnie skoro wiedzą że nie zdąrzą.Takie zamieszanie powstało z Nebulą.Ktoś powiedział że będzie w lutym.W lutym autorzy mówią że Nebuli nie będzie.
To jeżeli ktoś np. od grudnia trąbi że wyjdzie to czy autorzy nie mogą powiedzieć że to sa tylko pogłoski(dementują je dopiero w lutym).Później wychodzą głupie i nieprzyjemne sytuacje.Ja w cale nie czepiam się autorów mam przed nimi wielki respekt i staram się cierpliwie czekać.
To by było na tyle:)
P.S.Przepraszam za forme mojej wypowiedzi mogą być pewne niedociągniecia ale bardzo się śpieszyłem
Pozdrawiam
EP08_015:
Nie wiem jak się to cytowanie robi więc pop trzcie na poniższy post.
EP08_015:
--- Cytat: "Winger" ---Bry,
Po bezsennej nocce udalo mi sie aktywowac animacje pantografow w symulatorze. Kilka dni zajmie dopracowywanie szczegolow, i wersja ze sterowanymi pantografami powinna sie ukazac.
Piekny jest widok opadajacego przedniego patyka przy pieknym wyciu wentylatorow i silnikow, po duzym rozruchu z dluga rzeznia na haku... :-)
--- Koniec cytatu ---
Czy te przysłowiowe kilka dni mineło?
CHciałbym zadać pytanie do twórców tego dodatku tylko raz i proszę o konkretną odpowiedź.
Kiedy w najbliższym możliwym terminie to się ukaże?
Winger:
--- Cytat: "EP08_015" ---
Czy te przysłowiowe kilka dni mineło?
CHciałbym zadać pytanie do twórców tego dodatku tylko raz i proszę o konkretną odpowiedź.
Kiedy w najbliższym możliwym terminie to się ukaże?
--- Koniec cytatu ---
W chwili obecnej pozostal jeden bug do rozwiazania (patyki przystosowuja sie momentami do odciagow zamiast przewodu jezdnego), optymalizacja (zeby nie szukal trakcji nad furmanem), elastycznosc (jest zrobione dla EU07, dla reszty elektrowozow czesc parametrow bedzie inna, co trzeba bedzie dodac do plikow .mmd lub .chk), oraz integracja z fizyka (podstacje, napiecie w sieci, zachowanie loka z opuszczonymi patykami).
Optymistyczna wersja mowi o najblizszej sobocie.
Pesymistyczna wersja mowi o polowie marca.
Sm42:
--- Cytuj ---Optymistyczna wersja mowi o najblizszej sobocie.
Pesymistyczna wersja mowi o polowie marca.
--- Koniec cytatu ---
Czyli już wiemy kiedy wyjdą patyki ... w połowie marca:)
Dzięki Bogu że wogóle wyjdą:)
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej