Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Pantografy jednak przed nebulą
EP08_015:
Kamery kamerami mi to nie potrzebne ale chciałbym aby mi w końcu te patyki zadziałały.
Nie bardzo to rozumie niektórzy chcą jeździć bez trakcji to po co im podnoszone patyki (zbierają prąd z powietrza?).
Kiedy będzie jakieś update z patykami? chyba że ta sprawa już nieaktualna jest...
Sm42:
Znając życie to na patyki dłuuuuugo poczekamy:).
Albo znajdą powody lub usprawiedliwienia dlaczego jeszcze nie wyszły:)
Dewik:
Hehehe własnie...Najpierw mówią,że patyki przed nebulą a teraz...Ciszaaa ,tak jakby nigdy nie było tego tematu(bez obrazy oczywiście :PP)Pozdrawiam
Tomi:
--- Cytuj ---znajdą powody lub usprawiedliwienia dlaczego jeszcze nie wyszły:)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Hehehe własnie...Najpierw mówią,że patyki przed nebulą a teraz...Ciszaaa ,tak jakby nigdy nie było tego tematu
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że jakbyście się sami wzięli do roboty i zrobili patyki plus nową trasę to byłoby znacznie szybciej;)... A jak nie potraficie (ja też nie), to nie narzekajcie, tylko cierpliwie czekajcie. Przecież ludzie, którzy zajmują się tym symkiem nie biorą z tego tytułu żadnej kasy, robią to całkiem za friko, kosztem swojego cennego czasu. Oprócz robienia symka pracują albo studiują i nie będą siedzieć przed kompem 24 godziny na dobę, bo MY chcemy JUŻ nowy update. Pozostaje nam więc nic innego jak czekać pokornie na kolejne wrsje.
Inter City:
--- Cytat: "Tomi" ---
--- Cytuj ---znajdą powody lub usprawiedliwienia dlaczego jeszcze nie wyszły:)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Hehehe własnie...Najpierw mówią,że patyki przed nebulą a teraz...Ciszaaa ,tak jakby nigdy nie było tego tematu
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że jakbyście się sami wzięli do roboty i zrobili patyki plus nową trasę to byłoby znacznie szybciej;)... A jak nie potraficie (ja też nie), to nie narzekajcie, tylko cierpliwie czekajcie. Przecież ludzie, którzy zajmują się tym symkiem nie biorą z tego tytułu żadnej kasy, robią to całkiem za friko, kosztem swojego cennego czasu. Oprócz robienia symka pracują albo studiują i nie będą siedzieć przed kompem 24 godziny na dobę, bo MY chcemy JUŻ nowy update. Pozostaje nam więc nic innego jak czekać pokornie na kolejne wrsje.
--- Koniec cytatu ---
A ja myślę ze to co zacytowałeś to było pisane z tzw. przymróżeniem oka :D , co nie zmienia w żaden sposób faktu że im więcej osób robi tym jest szybciej (zależność wprost proporcjonalna ;D)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej