Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Propozycja wydania modelu. EN57-19xx

<< < (6/8) > >>

CT:
Sprawa jest dla mnie oczywista.

W myśl licencji dozwolone jest kopiowanie, modyfikowanie i rozpowszechnianie całości lub części symulatora pod warunkiem, że dany zbiór plików został oficjalnie wydany na łamach strony symulatora lub jej integralnej części jakiej jest forum dyskusyjne.

Jeśli udowodnisz Kurs, że jakikolwiek wykorzystany plik przez MKaczego pochodzi z nieoficjalnego źródła, wówczas na podstawie regulaminu forum jak i nie dostosowania się do licencji symulatora, Mkaczy zostanie usunięty w trybie natychmiastowym.

Ale uważaj, gdyż może zaistnieć sytuacja w której wskazany przez Ciebie plik/tekstura/model pomimo nieoficjalnego statusu, uzyskał zgodę autora na oficjalne wydanie w innym projekcie.

MKaczy:

--- Cytat: Oli_EU w 18 Marca 2008, 10:41:12 ---Jeśli udowodnisz Kurs, że jakikolwiek wykorzystany plik przez MKaczego pochodzi z nieoficjalnego źródła, wówczas na podstawie regulaminu forum jak i nie dostosowania się do licencji symulatora, Mkaczy zostanie usunięty w trybie natychmiastowym.

Ale uważaj, gdyż może zaistnieć sytuacja w której wskazany przez Ciebie plik/tekstura/model pomimo nieoficjalnego statusu, uzyskał zgodę autora na oficjalne wydanie w innym projekcie.
--- Koniec cytatu ---

Oli, rozumiem :)

Wszystkie elementy, które w paczce zawarłem, z Symulatora MaSzyna EU07-424 pochodzą. W paczce "en57-19xx" znajdują się tylko i wyłącznie pliki publiczne oraz   przeze mnie modyfikowane. W paczce podano, kto i czego jest autorem. Jeśli  konieczność taka zachodzi, paczkę wystawić mogę, w celu potwierdzenia słów moich wiarygodności.

dziekuję.

PS.: Temat zostawiam otwarty, i czekam na słowa Kursa90

CT:
MKaczy.

Poprzednia moja wypowiedź w sposób jasny odniosła się do prowadzonych w tym temacie rozmów.
Dla tych którzy nie zrozumieli, wyjaśniam, iż miała ona charakter informacyjny.

KURS90:
Nie mam zamiaru dyskutować z MKaczym, gdyż on tylko chce prowokować kolejną aferę.
Z Tobą Oli, gadałem na gg, i stwierdziłeś, że bez mojej zgody (mimo iż model jest oficjalny) MKaczy nie powinien tego publikować

MKaczy:

--- Cytat: KURS90 w 18 Marca 2008, 17:48:07 ---Nie mam zamiaru dyskutować z MKaczym, gdyż on tylko chce prowokować kolejną aferę.
Z Tobą Oli, gadałem na gg, i stwierdziłeś, że bez mojej zgody (mimo iż model jest oficjalny) MKaczy nie powinien tego publikować
--- Koniec cytatu ---
Kurs90, ale z punktu widzenia zwykłego użytkownika to Ty zacząłeś cała tą afere, bo z niewiadomych mi powodów nie zgadzasz sie na uzycie pulpitu, a tłumaczenie ze nie, "bo nie", lub "bo mi sie nie podoba" itd, jest naprawdę bez sensu... Ludziom z forum (ztcw) podoba sie to co zrobiłem, i nie widzę zadnych przeszkód aby mojej pracy nie udostępniać, oczywiscie nie łamiąc przy tym regulaminu, czy licencji.

...
Proponuję juz definitywnie skonczyc ten temat, bo odnoszę wrazenie ze to juz robi sie nude...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej