Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Propozycja wydania modelu. EN57-19xx

<< < (5/8) > >>

KURS90:
Jednego nie rozumiem. MKaczy, w rozmowie na gg, mi powiedział, że skoro się nie zgadzam, to sprawa jest zamknięta. A teraz widzę, że wypłakuje się tutaj na forum. Widzę, że MKaczy, jest taką osobą, że jego zawsze musi być na wierzchu. A nie zgadzam się dlatego że
1) Nie lubię tego typu przeróbek
2) MKaczy mógł się zapytać o zgodę na wykorzystanie moich elementów - nie zapytał.

Co więcej, mimo mojego braku zgody, uparł się, że model i tak zrobi. Skoro więc zignorował moje zdanie - sam sobie jest winien

MKaczy:

--- Cytat: KURS90 w 15 Marca 2008, 22:51:51 ---Jednego nie rozumiem. MKaczy, w rozmowie na gg, mi powiedział, że skoro się nie zgadzam, to sprawa jest zamknięta. A teraz widzę, że wypłakuje się tutaj na forum. Widzę, że MKaczy, jest taką osobą, że jego zawsze musi być na wierzchu. A nie zgadzam się dlatego że
1) Nie lubię tego typu przeróbek
2) MKaczy mógł się zapytać o zgodę na wykorzystanie moich elementów - nie zapytał.

Co więcej, mimo mojego braku zgody, uparł się, że model i tak zrobi. Skoro więc zignorował moje zdanie - sam sobie jest winien
--- Koniec cytatu ---

1) Nikt nie kaze Tobie tego sciągać, wiekszosci sie podoba to co robie.
2) Mogłem, owszem ale czy tego wymaga licencja? Nie...
Ale heh, hmm, racja uznałem iż temat mozna zamknąć w rozmowie na gg, ale nie dawało mi to spokoju. Bo dlaczego nie? K*** J*** ! Zrobisz model, pokazesz skreny, i zadyma ze sie nie dzielisz... Zrobisz model, chcesz wydać to jest to co widać... Czy to jest normalne? Ja p***, dobra ludzie koniec tematu... Przepraszam za niepotrzebnie wprowadzoną złą atmosfere...

Modelu nie wydam na forum - Ktoś chce zapraszam na gg. Praca na pojdzie na marne.

KURS90:
Czyli nadal nie szanujesz mojego zdania. Rób tak dalej, daleko nie zajdziesz. Ale to Twoja sprawa.
A poza tym mało mnie obchodzi, czy podoba się większości, czy nie - bo ja większość nie jestem.
Tak na marginesie... EN57-19xx, mają syreny między reflektorem górnym, a nie jak ED72 na dachu.

AtapiCl:

--- Cytat: KURS90 w 15 Marca 2008, 23:06:23 ---Czyli nadal nie szanujesz mojego zdania.

--- Koniec cytatu ---

A zwykli userzy z forum pewnie twierdzą, że Ty nie szanujesz ich zdania i woli...

Dziękuję.

KURS90:
Proszę bardzo :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej