0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "Radkos07"spokojnie, EU06 nie wycofają (ciekawe czym je zastąpią),juz od kilku dobrych lat chodzą takie pogłoski,ale jak widać szóstki śmigają dalej.Też prawda, ale przewozy spadają i jest mniej pociągów... W razie wycofania EU06 zawsze mogą zrobić roszady na sieci i ściągnąć do Krakowa (deficytowe) EU07, albo pocinać na pospiesznych z ET22...
spokojnie, EU06 nie wycofają (ciekawe czym je zastąpią),juz od kilku dobrych lat chodzą takie pogłoski,ale jak widać szóstki śmigają dalej.
racja, we wroclawiu juz nie arz widzialem pociagi prowadzone przez byki, ale pospiechy to nie byly :)
Kilka razy zdarzylo mi sie, ze jechalem pospiechem Gdynia Glowna - Lodz Kaliska (obecnie trasa przedluzona do Katowic i Krakowa - zamiast laczenia skladow w Bydgoszczy) z ET22 na czole...
Wlasnie, jakis numer do dysp. na Olszynce ktos ma?
Najczęściej je można złapać na Ex 1401 "Beskidy"
A czy czechy jeżdżą w okolicach Krakowa? Bo mi bardzo zależy by je sfocić, a na dalsze podróże niestety nie mam czasu i okazji... Jeśli wiecie, to proszę podać stacje przez które przejeżdżają(bo wy się znacie na tych numerach pociągów, a ja nie więc podajcie też godziny - jak wiecie)
A ja raz widziałem EP07 jadący ze szczecin dąbia w stronę zdrojów z EANOSAMI!!! do było dla mnie niezłe zdziwienie.Mało tego: pare dni później zobaczyłem ET41 z pociągiem pośpiesznym bodajże do Łodzi na stacji Szczecin dąbie!! Myślałem że padne jak to widziałem.Heh może kiedyś dojdzie do tego, że zaczną jeździć pociągi towarowe ciągnięte przez kibelki :))Pozdro dla wszystkich EUowiczów
A ja raz widziałem EP07 jadący ze szczecin dąbia w stronę zdrojów z EANOSAMI!!! do było dla mnie niezłe zdziwienie.Mało tego: pare dni później zobaczyłem ET41 z pociągiem pośpiesznym bodajże do Łodzi na stacji Szczecin dąbie!! Myślałem że padne jak to widziałem.
A ostatnio widziałem następujący skład : ET21 + ST44 + 25 węglarek. Obydwa loki były na chodzie.
A wracając do wątku EU06:ostatnio dowiedziałem się takiej rzeczy,że 06 mogą faktycznie zniknąć,tzn. jak dociągną do 500 tyś. km,to nie wrócą już do zakładu. Ale to jest jeszcze wielka niewiadoma. Pocieszeniem jest fakt,że jeśli by tak było,to wszystkie nie znikną 31.12.2004r.
A wracając do wątku EU06:ostatnio dowiedziałem się takiej rzeczy,że 06 mogą faktycznie zniknąć,tzn. jak dociągną do 500 tyś. km,to nie wrócą już do zakładu.
o trzy zera to Ty sięnie walnąłeś przez przypadek? myślę żę pół miliona kilometrów to one mają już po raz kolejny na licznikach.... tak z 5 milionów to one mogą mieć.
Cytuj o trzy zera to Ty się nie walnąłeś przez przypadek? myślę że pół miliona kilometrów to one mają już po raz kolejny na licznikach.... tak z 5 milionów to one mogą mieć.Nie,nie walnąłem się,gdyż po każdej naprawie liczniki są zerowane i o ten przypadek mi chodziło,że gdy po naprawie osiągną 500 tyś. km.
o trzy zera to Ty się nie walnąłeś przez przypadek? myślę że pół miliona kilometrów to one mają już po raz kolejny na licznikach.... tak z 5 milionów to one mogą mieć.