Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Obiekty poruszające się w symku(ludzie).

<< < (4/7) > >>

EP08_015:
Co do ludzi w symku trzeba by było pogadać z master Q. On coś robił w tym kierunku, co prawda modele ludzi na stacjach, siedzących i stojących itp... Coś w tej kwestii ucichło. Swego czasu nawet ja miałem "panienkę na loku".

To oficjalna strona jednego z naszych kolegów, niegdyś link do niej był tu. A co do ludzi... http://www.mateusz.jawnet.pl/scr/posers/index.php

Pozdrowionka.

ammpp:
A może dałoby się wstawić takiego "ludzia" do środka loka, żeby zamiast nóg ruszał rękoma i majstrował przy przełącznikach.

Albo jeszcze lepiej: Użytkownik jako mech, a sztuczny ludź jako pomocnik mecha :)

Wojcio1991:

--- Cytat: ammpp w 04 Października 2007, 15:22:03 ---A może dałoby się wstawić takiego "ludzia" do środka loka, żeby zamiast nóg ruszał rękoma i majstrował przy przełącznikach.

Albo jeszcze lepiej: Użytkownik jako mech, a sztuczny ludź jako pomocnik mecha :)

--- Koniec cytatu ---

Stary chyba się troszke rozmażyłeś! A ja bym chciał, żeby jeszcze w trybie jazdy w wagonie chodził konduktor i sprawdzał bilety.

Cesky Kretek:
A nie lepiej walnąć sprity, dobrej rozdzielczości? Idźcie na dworzec, zróbcie foty czekającego tłumu i wystarczy. Jak na początek byłoby nieźle... A jak wam aż tak bardzo przeszkadza że są dwuwymiarowi, to postawcie ich pod wiatą. ;)

Mariusz1970:
A ja sobie dorzucę kiboli np. czekają na pociąg w eskorcie Policji, jakieś śpiewy, rozróby też mogą być tudzież rezerwiści.
Godzina 5 minut 30 kiedy pooobudka zaaagrała, grupa rezerwy szła do cywila, niejedna panna płaakała....
Jak się Wam widzi?
Fajocha co?

Co do konduktora, to w Quraku dodałem 2 zapowiedzi kontroli biletów jadąc jako pasażer :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej