Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Obiekty poruszające się w symku(ludzie).
tomasz9992:
Witam.Zainteresowała mnie rozbudowa symka o obiekty poruszające się(ludzie).Otóż mieliśmy okazje spotkać SOK w scenerii Quark na peronie ale tylko jednego,więc po dodaniu kilku wpisów w scn postanowiłem zwiększyc liczbe SOK na peronie.Niestety jest w tym problem przy 5-6 SOK symek się zawiesza wyskakuje komunikat typu: EU07.exe wystąpił problem z aplikacją i zostanie ona zamknięta itd.Na początku po peronie chodzi jeden SOK i po chwili wychodzi z niego pozostała załoga.Może by ktoś znalazł przyczynę problemu za co z góry dziękuję.Na początek kilka screenów:)
Czekam na wasze opinie,propozycję i pomysły.Pozdrawiam.
Mutopompka:
Wy naprawdę nie macie czym innym się zajmować????
PO kiego Ci "ludzie w symku"? Czytałeś, że na stan dzisiejszy symek jest zasobo- i pamieciozerny. Liczy sie FPS, modele (jak najwierniejsze odzwierciedlenie),realizm prowadzenia loków. A Twój pomysł jest "poroniony"... Czemu? Ktoś inny Ci odpowie może.
Profeta:
A niby czemu poroniony? Mnie od dawna brakuje w symku ludzi. Nie mam pojęcia dlaczego wszyscy trasopisarze zapominają o... sobie właściwie. W końcu kolej jest dla ludzi, nie?
mechatronik:
--- Cytat: Profeta w 02 Października 2007, 19:41:13 ---A niby czemu poroniony? Mnie od dawna brakuje w symku ludzi. Nie mam pojęcia dlaczego wszyscy trasopisarze zapominają o... sobie właściwie. W końcu kolej jest dla ludzi, nie?
--- Koniec cytatu ---
Mnie również trochę brakuje ludzi. Może nie koniecznie jakiejś dużej ilości ale kilku by się przydało. Pamiętam, że na mnie w wersji z (chyba) 2004r. największe wrażenie zrobił człowiek, który wlazł mi pod koła EN57 na przejeździe. Wtedy nic mi nie było wiadomo o takich sytuacjach i oczywiście dałem po nagłym a później się cofnąłem składem, żeby zerknąć na to co pozostało po człowieku... ;) . W sumie to się trochę zawiodłem, że nic nie znalazłem ale realizmu to trochę dało :) (trasa to Quark_EN57).
Pozdrawiam.
tomasz9992:
Witam.Mechatronik też miałem tą samą sytuacje na Quarku_EN57 tez dałem po nagłym;)A wracając do tematu myślę że obiekty ruchome(ludzie) dodały by realizmu.Miło by było jak by po peronie by ktoś sobie chodził np.SOK lub jakiś inny człowiek;).Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej