Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Obiekty poruszające się w symku(ludzie).

<< < (3/7) > >>

ST44-003:
(SORRY ZA OT!)
Ja dodam jeden szczegół od siebie. Pomysł ludzi: Świetny! Ale chciałem na coś zwrócić uwagę. W wersji symka z download na startowej jest coś takiego jak blokada kół w loku. Jechałem sobie siódemką po mijance z SU45 dojeżdżam do końca, jechałem za szubko i wcisnąłem 8. W pewnym momencie hasler spadł na zero a lok się ślizgał. Myśle że coś takiego również powinno się znaleźdź w najnowszej wersji symka. Jeszcze raz sorki za OT!

Mariusz1970:
Temat wałkowany wielokrotnie a jakie tego efekty?
ŻADNE
Ciekawe dlaczego temat ludzi nie został wprowadzony do symka.
Jednak mimo wszystko inni mają inne priorytety.
Ja osobiście wolę więcej drzew niż ludzi, bo moja wyobraźnia ludzi sobie może wyobrazić, a przecież jeździmy w zdecydowanej większości wypadków nie po algomeracjach miejskich, tylko po bezdrożach wiejskich. Proponuję dodać również krowy, konie, zające skaczące itp.
Jeśli chodzi o ludzi, to był już pomysł ludzi nie 3d, tylko tekstur z ludźmi, nie wiem tylko jak bardzo tragicznie by to wyglądało, ale symka nie obciążyłoby tak mocno.

JONIN_EZT:
Ludzie to najlepiej kwadrat z 2 stronną texturą ( tył i przód osoby) chociażby takie przykładowo nasze fotografie. Jedziemy sobie a tu nagle ja na stacji sobie stoję. Sposób jest, a takich ludzi można traktowac jako mikro-drzewo czyli FPS bez najmniejszych zmian.

Co do tych animowanych to powiem tak. Jak ktoś chce sobie zniżac FPS na trasie to niech wstawia sobie ludzi. Powtórzę to co poprzednicy FPS sobie zostawic na budynki, las, stacje, tory, sygnalizacje i eventy (w pewnej części).

Pozdrawiam.

Mutopompka:

--- Cytuj ---Ja robię kilka modeli, a Ty?
--- Koniec cytatu ---
A ja czekam tylko na to, aż pokaże się link do symkowego stuffu aby mieć wsio najnowsze... :)

Jeśli już mieliby być ludzie -> to zbliżone do realu, czyż nie? Przecież symulator ma być jak najwierniejszą kopią "realu". Więc odwalając "chałturę" ludzi zaprzeczamy istocie symka.

PS1. OK. Już się nie czepiam :) Z mojej strony eot.

defiler:
Wszyscy macie po trochu racje. Fajnie by bylo, gdyby po peronach biegali ludzie, ale jezeli ma to byc za cene tych 20 drzew, to tutaj sie nie zgodze. Dasz 10 ludzi to juz 200 drzew, 20 - 400... Co z tego ze bedziesz mial perony pelne ludzi, za cene jazdy po pustyni ? ;)

Pomysl uwazam, ze jest dobry, ale wprowadzenie go w zycie... hmmm... chyba jeszcze nie teraz. Jeszcze nie na tych exekach... jeszcze nie na tym sprzecie.... jeszcze nie w starej MaSzynie... Tak uwazam, aczkolwiek wrzucenie kilka ludzikow do porzadnych SCN, ktore niebawem maja ujrzec swiatlo dzienne ( mam tutaj na mysli prace bohun'a a takze PEKAP'a ), raczej by nie zaszkodzilo, wszak w dowolnej chwili takich ludzi mozna za pomoca " // " wyslac w kosmos ;)

Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej