Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Filmy by Wilu, czyli jak to się jeździ w Maszynie ;) :P

<< < (3/6) > >>

Patrykos:

--- Cytat: EU06_ w 19 Września 2007, 19:33:27 ---to chyba kabina MKaczego :) przez te zwrotnice mogłeś przejechać 40km/h nie hamuje sie a w czasie dodawania rusza nastawnikiem bo podkujesz koła :) nieźle musiało szarpnąć pasażerami przy hamowaniu i ruszaniu:)

--- Koniec cytatu ---

Nie, to kabina z 201E Packa.

Kozi:

--- Cytat: EU06_ w 19 Września 2007, 19:33:27 ---to chyba kabina MKaczego :) przez te zwrotnice mogłeś przejechać 40km/h nie hamuje sie a w czasie dodawania rusza nastawnikiem bo podkujesz koła :) nieźle musiało szarpnąć pasażerami przy hamowaniu i ruszaniu:)

--- Koniec cytatu ---

Ty a możesz napisać to bardziej po polsku?? Bo choć mam szczere chęci nie jestem w stanie zrozumieć tego posta.

Krzysiek626:

--- Cytat: Kozi w 20 Września 2007, 21:02:51 ---

--- Koniec cytatu ---

Ty a możesz napisać to bardziej po polsku?? Bo choć mam szczere chęci nie jestem w stanie zrozumieć tego posta.

--- Koniec cytatu ---
Pewnie pisał na lekcji informatyki. Za to na PW wysyła całkiem niemiłe wiadomości, do wglądu dla zainteresowanych. @EU06_ próbuje nam błysnąć ......
Z innej beczki, to jeszcze nie zdarzyło się żebym narzekał na mecha. W tym roku na krótkiej trasie Ustka Słupsk skład 4 wagoników prowadził byczek i owszem pozwalał sobie na dynamiczną jazdę. Wszystko jednak w granicach rozsądku.
W poprzednie  wakacje jechałem z Poznania do Słupska i tu mech dawał RP1 tak często jakby miał z tego wielką przyjemność. Właściwie to była jazda z wiwatami.
Za to kawałek za Kutnem w sierpniu tego roku przeżyłem nagłe hamowanie spowodowane nie zamknięciem zpór na przejeździe. No i to było mało ciekawe wydarzenie.

Mutopompka:

--- Cytat: Krzysiek626 --- Za to na PW wysyła całkiem niemiłe wiadomości, do wglądu dla zainteresowanych. @EU06_ próbuje nam błysnąć ......

--- Koniec cytatu ---
Można dowiedzieć się więcej???? O co chodzi?

Wilu:
Witam! Dziś prezentuję film pt."Manewry na SM31-165", Lokomotywa SM31-165 podstawiła wagony osobowe, po czym udała się spowrotem do swojej macierzystej stacji.

http://pl.youtube.com/watch?v=b7REWt0t6dI

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej