Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Filmy by Wilu, czyli jak to się jeździ w Maszynie ;) :P

<< < (4/6) > >>

ZT-POZNAN:

--- Cytat: Wilu w 21 Września 2007, 21:53:55 ---Witam! Dziś prezentuję film pt."Manewry na SM31-165", Lokomotywa SM31-165 podstawiła wagony osobowe, po czym udała się spowrotem do swojej macierzystej stacji.

http://pl.youtube.com/watch?v=b7REWt0t6dI

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Źle osygnalizowana maszyna podczas manewrów.

Patrykos:
Zauważ, że lok skończył manewrować, czyli już był gotowy do trasy :P

Mutopompka:

--- Cytat: Wilu w 21 Września 2007, 21:53:55 ---prezentuję film pt."Manewry na SM31-165"
--- Koniec cytatu ---
CO to miało być???
1. Jeśli miałybyć manewry to manewry, a nie "jazda po prostej"
2. Jaki jest cel wstawiania Twoich poczynań z Maszyną??? Przecież każdy "zasuwa" jak mu isę podoba, więc jak widzisz nie ma innej osoby, która wręcz chwaliłaby się, jaka ona dobra w Symku jest?
3. Skoro miała dojechać do stacji macierzystej to do końca, a nie w szczerym polu koniec filmiku.
4. I proszę o jedno. Dajcie sobie już na luz z takimi wstawkami...

Wilu:

--- Cytat: Mutopompka w 22 Września 2007, 15:56:25 ---
--- Cytat: Wilu w 21 Września 2007, 21:53:55 ---prezentuję film pt."Manewry na SM31-165"
--- Koniec cytatu ---
CO to miało być???
1. Jeśli miałybyć manewry to manewry, a nie "jazda po prostej"
2. Jaki jest cel wstawiania Twoich poczynań z Maszyną??? Przecież każdy "zasuwa" jak mu isę podoba, więc jak widzisz nie ma innej osoby, która wręcz chwaliłaby się, jaka ona dobra w Symku jest?
3. Skoro miała dojechać do stacji macierzystej to do końca, a nie w szczerym polu koniec filmiku.
4. I proszę o jedno. Dajcie sobie już na luz z takimi wstawkami...

--- Koniec cytatu ---

Dzięki tym filmikom chciałem ukazwać piękno symulatora, chodzi mi głownie o oprawe dzwiękową itp. Jesli nie, to nie będę już takowych pokazywał.

Mutopompka:

--- Cytat: Wilu ---Dzięki tym filmikom chciałem ukazwać piękno symulatora
--- Koniec cytatu ---
Jasne... Tylko co z tego, jeśli jakość filmików jest "nieceikawa". Widziałeś screeny z SPT? To jest pokazanie piękna naszego symka. Nie mam nic do starego symka, bo też jest kapitalny! Jak na swój rodzaj oczywiście. Ale co jest ciekawego w Twoim filmiku, jeśli przez 4min jedzie się prędkością szlakową, zero mijanek, zero semków z S1, zdeko postoju, potem na semku np . S4, S2 i dalej jazda! Taki filmik byłby o wiele ciekawszy!!! No i pokazać tabor! Samym lokiem SM31 symek nie żyje! Moglbys podpiać parę wagonów w np. Passenger Packa, i pokazac walory "z taborowego" punktu widzenia.

--- Cytat: Wilu ---chodzi mi głownie o oprawe dzwiękową
--- Koniec cytatu ---
A jaką tam masz oprawę dźwiękową???? Cały czas w tle leci radio z rozmowy mecha z nastawnia, czy z kim tam... A w symku masz takie rozmowy? NIE! Więc jeśli już pokazywać to pokazywać TO CO JEST!!!! A nie jeszcze upiększać "nadmiarowo". Ktoś np. zobaczy Twój film, nasapie się na Symka, bo radio w tle leci ściągnie, rozpakuje, odpali i będzie zniechęcony, bo nie ma radia w symku, a user WILU zachwalał symka, bo w tle słyszał radio! I tu może nastąpić skutek odwrotny do zamierzonego!!! Nie zastanawiałeś się nad tym?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej